metahan-1 Arkadaşlar oğlum geceleri öksürüyor rahat uyuyamıyor diye udi hindi yağı aldım, kargoda gelicek kullanıp memnun kalan var mı gerçekten işe yarıyor mu
Niyesordunbucevabi metahan-1 arkadaşım çocuklarına senelerdir kullanıyor çok memnun olduğunu söyler hep
gg3848 metahan-1 ben de kullanıyorum kızıma faydasını gördüm gerçekten bağışıklık da güçlendiriyor sürekli kullanmıyorum ara veriyorum
gg3848 Busraaelaa ben bal veya pekmezin içine koyup veriyorum bir damla kadar tadı çok kötü çünkü diğer türlü yiyemez bence çocuk🙈
Busraaelaa gg3848 anladım çok teşekkür ederim kaç yasında cocugunuz benimki üç bir damla yeterli gelir mi
gg3848 Busraaelaa benimki 17 aylık o yüzden daha az veriyorum miktar olarak çok bilgim yok ne yazık ki
Balbulutu gg3848 1 çay kaşığı içebilirmiş. Aktardan almıştım ama ben 3. 5 yaşındaki oğlum için almıştım
gg3848 biricik9 vallahi bilmiyorum ama bence etkisi var çevremde kullananlar da hep Bağışıklığını güçlendirdiğini söylüyor ben vermeyi unutuyorum bir de sürekli kullanmıyorum fazlasına zarar olur diye