Masalimmm Seyyidee ben kullaniyorum 3 aydir . bir sorum gormedim. paraben Bazilarinin dedigi gibi zehir degil. Saglik ocagina guvenebilirsiniz. vermeyi kesmeyin hic
Seyyidee Ikrazumra19 Zaten tadını hiç beğenmiyor çok mutsuz verdiğimde. Ben de açıkçası 1 gün veriyorsam 2 gün vermiyorum. Ama emin değilim bir zararı olur mu
Ikrazumra19 Seyyidee 20 aylik ben hic kullanmadim kan degerlerine bakildo 6.9.12.ayda normal cikti doktor gerek gormedi ama tahlil yaptirin mutlaka
Seyyidee Ikrazumra19 4. Ayımızın bitmesine çok az kaldı 6. Ay başında yaptırmayı düşünüyorum kan tahlillerini. Yani ben de çok şüphede kaldım hiç elim gitmiyordu ama aynı zamanda da sağlık bakanlığının tavsiyesi olduğu için emin olamadım. Hiçbir tahlil yapılmadan verdiler zaten
Seyyidee Masalimmm yarın tekrar kontrole götüreceğim. Bu konu hakkında sormak istediğim şeylerde var. Ama şampuan, ıslak mendil alırken bile parabensiz olmasına özen gösteriyoruz
Ikrazumra19 Seyyidee hic tahlil yapilmadan veriliyor evet gereksiz yere islak mendil sampuan bilr alırken paraben olmasin diyoruz yani icirmeyi aklimdan bile gecirmedim kan ilacini
Elifburcus Bize de verdiler 4ayda doktor kullanma istersen 6.aydan sonra tahlil yaptırıp kullan dedi bende bi kaç kere verdim açıkçası pek vermek te istemiyorum elim gitmiyor bazen yediği şeylere pekmez damlatıyorum bi kaç damla