annevebebegiii__ Bir kaç gündür ağrıyor ya özellikle sırtımın ortası sağ tarafımda da böcek mi ısırmış ne olmuş oradan geliyordu şimdi de ortası ağrıyor gün içinde değil de akşam vakti ağrı oluyor ara ara acaba akşam terliyorum üstümü açıyorum ondan mı?
kdkdkj annevebebegiii__ Benim de aşırı sırt ağrım oluyor. Özellikle bazı günler daha çok ağrıyor. Sezaryen doğum yaptım ondan olduğunu düşünüyorum. Nasıl geçer hiç bir fikrim yok keşke geçse de kurtulsak 😞
Minikcikler00 annevebebegiii__ ben uzun zamandır çekiyorum sırtımın ortasında kemiğim ağrıyor acıyor çok karışık birşey yatakta ağrıdan dönemiyorum bile komple belim sırtım tutulmuş gibi oluyor bende sezaryen doğum yaptım artık dayanamıyorum doktora gidicem
kdkdkj annevebebegiii__ Benim de 2 yıl oldu. Bazen sırtımdaki kemikler kırılmış gibi hissediyorum 😅 Hacamat yaptırmayı düşünüyorum belki iyi gelir diye
aminedoga Kizlar daha dün bu konu için doktora gittim benim de omurgamın tam ortası ağrıyor sanki bir nokta gibi hatta gitgide arttı ağrısı bel düzleşmesi varmış emzirmeden ve d vit eksikliğinden oluyormuş hemen d vitamini başladı doktor
elffo Ya benimde sırtım birkaç gündür özellikle akşamları omurgamın sağ tarafı aşırı ağrı yapıyor herkeste olmasına çok şaşırdım
essnsr Bende 17 ay oldu doğum yapalı sırtımın tam ortası ağrıyor yanlara doğru yayılan bi ağrı bazen bacaklarıma ve nefes aldırmıyor uyutmuyor 2 saatlik uykuyla geldim buraya tahmin etmiştim iğneden olduğunu ortopedi randevusu aldm yinede gidicem