Deletedmom_968 Bebeğime ilk adım ayakkabısı almam gerekir mi 9.5 aylık dışarıda ayakları üşüyor gibi yürüme yok daha tabi siz aldınız mı ne zaman kulanmaya başladınız eşim laf arasında ayakabı giyse üşümez dedi yoksa patikle devam mı
defne23_ Deletedmom_968 Ben kızıma 9 aylıkken patikli ayakkabı giydirdim şimdi 1 yaşına girecek o yüzden ilk adım ayakkabısı aldım canım ama evde patik giydiriyorum dışarıya çıkarken ayakkabı
Bebegimm1 Deletedmom_968 panduf alın ben 2 tane havlu çorap giydiriyordum dışarda ayakları yine açıkta kalmıyordu sarardım battaniye ile ayakkabı alsanızda yine üşüyebilir benmki ayakkabıylada üşüdüğü oluyor altına 2 tane çorapla giydirmeme ragmen ama yürüdükce hareket halinde olursa üşümüyor ama şu bot gibi içi yumşak panduf almanızı önerirm
Niyesordunbucevabi Deletedmom_968 yürümüyorsa gerek yok şimdilik benğm oğlum 10 aylık yürüdü 12.5 aylık olunca aldım panduf giydiriyordum çıkınca
yasemin0000 Deletedmom_968 11 aylığız viccodaki satıcı yürümeye başlamadan alırsanız boşa aşmış olursunuz dedi. 3 ayda bi numara büyüyor ayakları dedi. Biz şu an desteksiz yürüyoruz evin içinde ama daha almadım bir iki hafta sonra alacağım. Panduf aldım trenyoldan onlar idare ediyor simdilik https://ty.gl/d33rcy8mdj8p1
Deletedmom_968 defne23_ evde çorap vs giymiyor külotlu çorabı bile çıkarıuor ev sıcak oluyor ayakları da üşümüyor zaten daha erken o zaman ayakabı içim
Deletedmom_968 Bebegimm1 bende bir külotlu çorap giydirip birde normal kalın çorap giydiriyorum ama eve gelince baktım da ayakları üşümüs oluyor panduf için önerdiniz marka model vs bişi var mı
Bebegimm1 Deletedmom_968 lcw de güzel panduflar görmüştüm içi kürklü soğukda kullanılır bot şeklinde alın kucaga aldıgınızda bilek kısmı açıkda kalmaz böylelikle