isrsy Kızlar bebeğimin yakında odasını ayırmayı planlıyorum sizce en uzun süre kullanılacak yatak tipi nedir? Önerilerinizi bekliyorum 💕🦦
Kuzularinanasi isrsy buyuyen karyola bizimki.cok da kullanisli bence.9 sene once almistik kizimiza simdi 2.kizimiz kullaniyor.
Aysenrgrkmm isrsy montessori tarzı yataklar bence sığmayana kadar kullanılır ölçüyü büyük seçersen daha uzun süre
Pamukhanim_ isrsy almila mobilya dan almıştık biz çıksa modeli uzun yıllar kullanır diye düşünüyorum 145 kiloya kadar taşıyabiliyormuş
Kuzularinanasi ornitorenkperi caploonbaa marka.buyuyen karyola diye bakarsaniz bulursunuz bicok.markanin var zaten
ornitorenkperi birkupalatte bu mu güzel yoksa tahta mı gibi olan mı süngerini nerden temin ettiniz birde
ornitorenkperi birkupalatte kızım 2 buçuk yaşında çok dağınık ve döne döne yatıyor yerde yatırıyorum park yatağını kırdığı için sürekli kendisini duvara vs vuruyor sizde nasıl durduğunu atar mısınız rica etsem çok oluyorsam kusura bakmayın
birkupalatte ornitorenkperi Yani siz ahşap olanı beğendiyseniz onu alın. Biz bunu beğendik o sebeple bunu aldık. Büyüyen yatak ikeada satılıyor yani süngeri
birkupalatte talhamamy Siz bilirsiniz ben bazanın görüntüsünden hoşlanmıyorum. O sebeple baza almadım
ornitorenkperi Kuzularinanasi büyüyen olması mı iyi yoksa tekli ranza şeklinde ki mi hanımefendinin attığı gibi olan
HELELEKADIN isrsy ay ben bunu çok beğeniyorum Size sadece yatağını attım ama set halinde alacağım alt cekmecesi de yatak olabiliyor
Kuzularinanasi ornitorenkperi yani 2si de ayni kapiya cikiyor ztn.buyuyen olmasi once korkuluklu kullanimi var.dusmesin diye.sonra korkuluk ve ayak kismindaki komidinleri sökunce tek kisilik yatak boyutunda oluyor.2 tane de komidinin olmus oluyor.
rab25 Ne zaman ayriiyorsunuz odalarini peki suan oglum 9 aylik yeniden hamileyim yani oda yapinca ikisi icin yapicam ne zaman yapsam bilmiyorum