loveboymomy NaimeYilmaz ayy kül asermistim odun külü ama böyle odun yanar ama bütünlüğünü korur ya toz haline gelmez öyle olandan çıtır çıtır .
middlemistt poyrazmom2604 poyrazmom2604 ay bendee 🤣🤣 hatta yanaklarıma falan da sürüyordum 😁 gamzeli oldu mu bebişiniz benimki ağzını fazla açınca belli oluyor gamzeleri ama hikmet ayvadan mıdır bilmem babaannesi gamzeli genetikte olabilir sjsjsj
poyrazmom2604 middlemistt evet gamzeli konuşmasa bile mimik yaptığında falan baya belirgin çukur iki yanağı ama babasıda gamzeli ona mı çekti bilmem😂
26merve26 NaimeYilmaz benimki de bulunmaz şeyler değil ama ilk oğlumda gecenin bi yarısı fıstıklı chitos istemiştim eşim tekel tekel gezip bulmuştu 😂 ikinci oğlumdada misafirlikten dönüyorduk gece yedik içtik yani tıka başa toktum sonra tam arabadan indik sahanda yumurta istedi canım eve geldik iki yumurta kırıp yemiştim gece gece ve yediğim en güzel yumurtaydı 😂
Balbulutu NaimeYilmaz sabah kahvaltıyı acı biber turşu ve şalgamla yapıyordum. Aş erdiğim herşeyi yedim sadece papaya istemiştim ama yiyemedim 🤕halende yemek istiyorum
merkursavascisi_06 NaimeYilmaz yaz gelmesini aşermiştim aşırı derecede yaz gelsin yaz meyveleri çıksın istiyodum. (Ufak bi eleştiri yapsam, tiktok gibi zararlı bir mecrayı paylaşımlarınız için kullanmasanız kullanımını teşvik etmeseniz keşke🌸🧡)
prensesmasal NaimeYilmaz Kış vakti kavun aşermiştim burnuma o mis gibi kokusu gelmişti şansımada manavın birinde bulmuştu canım kocam