Bertug_bebek Kızlar 6 ay 10 günlük bbgım 37_38.6 gbı degerler arasında ateş yükseliyor.doktıra grrdım calpol ve ftil verdi ama ateşi yüksek szce ne yapmam gerekiyor. Bana yardım edın çok stres oldum gercekten.
Bertug_bebek petitehatunn fitil verdım zaten de Bı sebep sylemedı 39 u gecerse kan tahıllı dedı sadece başka bsey demdı cok sukur 39 uda geçmedı ama 3 gündür uyku yok ateş Bi yukselıyo Bı dusuyo anlamsızca acaba dişleriyle aynı zamana mı denk geldı de bu kadar değişkenlik gsterıyo ateş
petitehatunn Bertug_bebek bence sen bekleme beni de öyle yolladılar ertesi gün çocuk hastanesine götürdüm kana idrara bakıldı idrar yolu enfeksiyonu yüzündenmiş meğer antibiyotik kullandık öyle düştü ateşi
Bertug_bebek Eylul-aynur hem nasıl geceleri başından bıle ayrılamadım ya uydugumda yukselır farketmez sem dıye ama neysek bugun daha ıyı sizlere cevap ta yazamadım telastan. Yardım için sağol canım
Bertug_bebek petitehatunn sorma artık neler çektim ama paşamız ne alakaysa cgerlerını usutmuş şuan ıyı çok şükür🙂 cevap da veremedim telaş tan teşekkür ederim kuzum 🙂
Bertug_bebek Tahax sirkeli su yaptım canım ama yükseltti saf suyla yaptım. Cgerlerını üşütmüş hava verdık Bıraz ateşi düştü artık çok sukur. Telaş tan sızde de yazamadım teşekkür ederim yardımlar ıcın🙂