My_son Kizlar 5 aylik bebegim bu ay cok az kilo almis ek gidaya yeni basladik kilo alimi icin tarifieriniz varmi?
Buss52 Benim bebegim 1 yasina girdi hala kilosu yasitlarina gore eksik boyuda ayni sekilde ama ben bebekken zayifmisim halada zayifim boyum uzun sukurde artik genlere bagliyorum yani kizimin kilo sorununu bir ara bende kafayi yemistim🤦♀️🤔
My_son Buss52 yemesi nasildi peki valla kilo almiyo bakamadim diye psikolojim bozuldu. Zamaninda mama ver rme sakin bos kilo alir gereksiz diyenler simdo donmus e zamaninda mama verseydin boyle olamzdi diyolar iyicr moralim bozuldu 😞
AlyaaDuru Buss52 aynı kızım 1 yaşında 7900 iştahli bir bebek olduğu halde kilo alımı hep yavaş ilerliyor raporlu mama dahi kullanıyoruz ama artık takmıyorum doktorum sağlığı yerinde boyu uzuyorsa sıkıntı olmayacağını söyledi 😒
AlyaaDuru My_son Yiyor iştahı çok güzel 6 ayında sürünmeye başlamıştı mesela 7 aylık diş çıkarmaya başladı 😒 Aşırı hareketli kızım ama mesela doktorum eğer kilo artışı az bile olsa oluyor önemli olan kilosunda düşüş olmaması demişti öyle bir sorunumuz yok sağlığı da yerinde şükürler olsun🙏🏻