My_son Kizlar d vitaminini kac damla kullaniyosunuz ben pedia d kullaniyorum 3 damla acaba azmi doktora bu gidisimizde sormayi unuttum da
Merveazra My_son bebisiniz kac kg? Kilosu kadar damla diye soylemisti doktorumuz. Bizim bebis 6400 mesela ben 6 damla veriyorum.
My_son Saksak ay ne bilim içime durduk yere bi kurt düştü az sandim boyle kasikla veresim var manyak gibi valla bak
My_son Saksak ya verilmez ama oyle vereyim istiyorum ek gidaya baslayali kafayi yedim ben 😁 ne yapacagimi sasirdim
My_son svgcn devletin verdigini hemşire bile verirken nerdeyse kullanma dedi doktorumuzda ferrum verdi cabim onu kullanıyoruz sen ne veriyosn
Merveazra svgcn decatabs kullaniyorum ben, belkide markasina gore degisir fikrim yokta doktor d vitamininide demir ilacinida kilosuna gore demisti bana.
Zeynepaise Devletin verdiğini kullanıyorum 5 damla birde Demir kullanıyoruz 5 damla kızıma kalsa hepsini içecek bayılıyor resmen 5 ay 7 günlüğüz☺️
[silindi] My_son İdeali bu şekilde zaten az gelmesin gözünüze. D vitamini vücutta depo edilen bir vitamin olduğu için fazlası zarar zaten böyle düşünün kaşık kaşık verme isteği ortadan kalkar ☺️
My_son [silindi] haklisin valla diyorum ya ek gidaya yeni gectik doktor kilosu da az deyince herseyi kasik kasik veresim var 😁