gg3848 Kızım 16 aylık 50 den fazla kelimesi var çoğu söylediğimizi tekrar ediyor ne zaman ikili cümle kurmaya başlar acaba
kimbumadam gg3848 18 ay Kelimeleri bağlamak için daha fazlasına ihtiyaç duyuyolar kelimeler birbirinden çok farklı🥹
gg3848 kimbumadam bakalım yeter ki sağlıkla konuşsunlar da ilk çocuğum heves ediyorum ne zaman başlayacak diye🙈
nadidelifora gg3848 çok yakında başlayacak bence. Kelime sayısı çok iyi. Benim kızım da 16. ayda basit ikili cümlelere başlamıştı. Anne geldi baba ver abi dur gibi.
gg3848 nadidelifora benimki de abi ham diyor mesela kuzeni yemek yerken ya da ben tuvalete gidince anne çiş diyor ama daha kaç tane söylüyor böyle bunlarda iki günde sayılır mı
ilay-mom gg3848 evet evet benim kızım da anne arı - baba attee diyor mesela zamanla daha da öğrenecekler konuşmayı
kimbumadam gg3848 yaa hepimiz öyleydik🥹 gg3848 abi ham Evet basit ikili cümle başına anne baba gelenlerin hepsi
Balbulutu gg3848 ilk oğlum ne zaman konuştu. Unuttum valla peş peşe doğum yapınca benim hafızam zayıfladı hatırlamıyorum 🤭
Pamukhanim_ gg3848 16 aylık 1 aydır falan mamma yiycem diyor ama farklı tabi önceden söylediği kelimeleri de şimdi söylemiyo
gg3848 Pamukhanim_ bizim doktorumuz çocuklar kelimeleri aslında unutmazlar sadece yenilerini öğrenirken bazen onları söylemezler bir gün yeniden söylemeye başladıklarını görürsünüz demişti gerçekten öyle oldu yakında yeniden söyler