merveasm Kızlar sezeryan olalı 8 gu oldu göbek deliğimin altında bi sertlik var cok acıyor normal mi bide şu yanlarım basenlerim in üstündeki etler bile cok agırıyor sanki dövmüşler gibi 🤦♀️
Elizece merveasm rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım. Ağrıların çok normal ama 1sy sonra hepsi yavaş yavaş geçiyor benimde çok ağrılarım oldu ama 1ay içinde bitti gitti sanki hiç doğum yapmamış gibi oluyorsun sezeryan olan yer hala uyuşuk olduğu için orası germe yapıyor canım 🙏👼
Zeynepyilmazz merveasm yavaş yavaş geçiyor canım şuan 22 günlük bebeğim var bende Sezeryan oldum senin günlerinde bende aynı ağrıları acıları çektim ama yavaş yavaş geçiyor şuan biraz acı hissediyorum dikişlerde ağrı yok şuanda
Ozge23 merveasm benim de oğlum 7 aylık oldu çok şükür ağrılarım geçti en önemlisi ayağımızı sıcak tutmamız lazım arada bıçak saplanır gibi ağrı girmiyor değil ama ilk zamanlarda ki gibi değil. Önemli olan kendimizi korumamız
Ebruea merveasm 2.5 ay önce ben doğum yaptım o dikiş yerindeki uyuşukluk ne yazık ki geçmiyo 😔 oradaki hücreler ölüyormuş sanırım