Deletedmom2987 aldı başını gitti kenarında altını olan büyük kâr etti gram 7400 olmuş çeyrek 12 bini aşmış artmaya devam edecek mi acaba ?
alpaslanmom_ Deletedmom2987 sene sonu çeyrek 20 bin olacak diyorlar düğünden kalma tüm altınlarım duruyor baya kara geçti 🙏🏼
Busegr Deletedmom2987 satıp mala yatırılacak bir dönem yok şuan kesinlikle beklenmeli kafasındayım ben
alparslanmomms Deletedmom2987 yükselecek diyor uzmanlar ama bozdurmamız da lazım ne yapmalıyız bilemiyorum artık
Deletedmom2987 alpaslanmom_ 20 ne ya çeyrek borcu olanlar yandı oğlanları sünnet ettirebilseydim bari 😂
Deletedmom2987 Busegr çok şükür evim var arabadam da var keşke borcum olmasada daha fazla altın yapsaydım 😂
alpaslanmom_ Deletedmom2987 sorma biz evlendiğimizde çeyrek 5 bindi bu hafta arkadaşımın düğünü var öbür haftada diğerinin doğumu var 2 çeyrek gitti 😀
duyguntlh alpaslanmom_ ben evlendigimde çeyrek 300 tlydi 2018 de evlendim yani o kadar uçuk bu zmana da değil😂
Deletedmom2987 oylesinebiri__ benimde yok bi set takımım bir bilezik bir de oğluma doğumda takılanlar var 😂
mercankus Deletedmom2987 Allah borcu olana Allah kolaylık versın keşke daha çok ajdam olsaydı dermısım 😀
Pamukhanim_ Deletedmom2987 sene sonuna kadar gram 10.000 ı bulur diyorlar ama eşimin babası eski kuyumcu o öyle söylemiş varsa satmayın daha almaya devam edin demiş
Deletedmom2987 Pamukhanim_ kız keşke imkanım olsada alsam borcumuz var ev yaptırdık oğluma doğumda gelenler var sadece
Pamukhanim_ Deletedmom2987 bizde kızıma doğumda gelenleri bilezik yapmıştık babası öyle deyince borç altınları aldık kenara koyduk ileride alamayız belki diye. Bizde alamayız artık nasıl alınacak böyle tek maaşla
oylesinebiri__ Deletedmom2987 iyi hatırlatin sadece 1 bilezik küpe yüzüğüm var 😂 onlarda gitmesin diye kv de
alparslanmomms Deletedmom2987 ayyy Allah korusun bu zamanda altın borcu çok zordur . Ev alma niyetindeyiz o yüzden bozdurmamız gerekebilir