ng08 Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. kızım 6 ay 21 günlük fakat başından beri meme reddi yaşıyoruz bu sebeple sütümü sağıp veriyorum. Fakat sütüm artık yetmediği için mama takviyesi yapmak istedim. Doktorumuz Aptamil Prosyneo ve Hipp Combiotik önerdi. Aptamil 2 numarayla başladık…tek öğün gece uykusuna geçmeden vereyim dedim fakat kızım anında anne sütü olmadığını anladı ve mamayı hiç içmedi. Bu durum normal mi? Acaba Aptamili mi beğenmedi Hipp denemeli miyim? Buzluktan çıkan anne sütünün tadının da farklı olduğunu anlıyordu o yüzden gece uykudayken veriyordum anca öyle içiyordu. Mamayı da uykuda versem anlar mı?
simseklivekalpli ng08 mama sevmemiştir o zaman, biz de ilk zaman bocaladik mama mi sevmedi biberon mu derken meğerse mama sevmemis.
pudu Hipp deneyin mamayı sevmemiştir muhtemelen onu da sevmezse başka mama deneyim hangisi olacağına bebişlerimiz karar veriyor
simseklivekalpli ng08 hipp combiotic almıştım onu sevmedi(diğer iki kardeşi sorunsuz içmişti) ondan sonra normal bebelac denedim marketten onu içti onunla devam ettim
Ezgi0808 Naçizane denemediyseniz bir emzirme danışmanından mutlaka destek alın derim. Malum mamalar hakkında çıkan son haberlerde insanı ürkütüyor. Var olan anne sütünü artırmak için farklı yollar geliştirilebilir. Solgar brewers vs kullanmadıysanız diye söyledim yada powerpump denediniz mi
ng08 Ezgi0808 tavsiyeleriniz için teşekkür ederim fakat ben hepsini yapıyorum yapmayada devam edeceğim. Fakat özellikle adet olduktan sonra sütümün dönemsel de olsa ciddi şekilde azaldığını fark ettim. Sadece bu gibi özel durumlarda elimin altında sevdiği bir mama olsun istiyorum. Mama zehir değil aç kalmasından daha iyi..
Ezgi0808 ng08 Tabikide haklısınız bende çalıştığım için süt sağıp bırakıyorum, ananesi biberonla besliyor belki bi yararı olur diye tavsiye ettim sadece, benimde regl döneminde sütüm azalıyo maalesef