Semaelisa27 Benim kızim normal zamanda çok hırçın yani hareketli bir çocuk hiç oturmaz durmaz hep bir yerleri dağıtır sürekli iş çevirir vs. 1 haftadır görümcem gil bizde kalıyor dogalgazlari sorunlu olduğu için ve onun biri 19 biri 9 yaşında kızları var sürekli ailecek hep küfür bir şeyleri fırlatma birbirlerini dövme vs huyları var baba kıza bağırıyor anne hepsine bağırıyor asla biz susun desekte dinlemiyorlar. 2 gün önce gittiler ama gelin görün ki benim kızım zaten hareketliydi şimdi hiç baş edemiyorum asla söz dinlemiyor bize zarar veriyor vuruyor telefon kumanda bardak fırlatıyor ağzında küfürler ne kadar kötü şey varsa hepsini yapıyor ve bu haftada hem yemekten kesildi hem ekran çok izlemeye başladı ekran kapanınca resmen kaos başlıyor dovmemek için kendimi zor tutuyorum resmen ne yapacağım nasıl düzelecek yaramazdi ama asla vurma bağırma yada zarar verme huyları yoktu resmen kafayı yicem ya
mercankus Semaelisa27 kesınlıkle sakin kalmalısınız öncelikle vurmak bağırmak çocuğu dışlamak bu yaptığı hareketlerin sadece devamına sebep olur bız bıyle konuşmuyoruz oyuncskları atmıyoruz deyıp bın kere belki tekrar edecwksonız yaptıkça kufur zaten evde yok maruz kalmıyorsa unutur bı sure sonra diye düşünüyorum Allah kolaylık versin
Semaelisa27 mercankus ne babası ne ben asla küfür kötü söz eden insanlar değiliz hatta babası benden bile hassas deli bile demez ayy Allah bana sabır versin inşallah atlatırız bu süreci
anonimli Antepli misiniz? 27den dolayı sordum😂🤭 Allah sabır versin Her yaptığına dur yapma derseniz inatlaşırlar, umursamayın, hatta vuracağı zaman kalkın başka odaya gidin hiç tepki bile vermeyin, inanın zamanla bırakırlar