kdjdkd Arkadaşlar merhaba benim doğumdan kalan 6 kg fazlam var sorun kiloda değil etim çok yumuşak sıkılaşmak istiyorum birde basenim çok ikisinden birini almak istiyorum Eliptik hızlı inceltiyor diyorlar bantta yer kaplamıyor Evde kullanıp deneyimleyenler yazabilir mi
hnr97 kdjdkd bende eliptik var aşırı yer kaplıyor hep satcam diyorum ama basen problemi için en çok önerilen o bende basenlerim için aldım benimde 10’kilom var bebeğim üç aylık oldu hala başlayamadım hiç durmuyor hep kucakta ama düzenli yapınca etkisini hızlı gösteriyor eskiden bir hafta düzenli yapınca gözle görülür fark ederdi sıkılaşırdı hiç bu kadar fazla kilom olmamıştı bu kadar kiloda nasıl olacak bilmiyorum deneyip göreceğim onu🤣
tombikinannesi kdjdkd bantı almanı öneririm yer açısından. İnterval bi şekilde kullanırsan yani 5 dk 6 hızda 3 dk 10 hızda şekilinde çok iyi sıkılaştırıp yağ yaktırıyo
Femme1 kdjdkd bnde var aldım 6-7 kg verdım 70 küsürlerden 67 e dğştüm . tekrar başlamak ıstıyorum en azından gunde 15 dk bakalım
[silindi] kdjdkd eliptik incelme bakımından daha iyi. Bende eliptik var ama bir heves edip yapıyorum sonra kalıyor. Şimdi yaşadığım yere getirmeyip bıraktım. Aklımdan hep getirseydim yapardım diye geçiyor. Ama kesin kalırdı öyle. Eliptik de yürüyüş bandı da bir heves alınıyor ama sonra sadece yer kaplıyor🥲 umarım siz aktif kullananlardan olursunuz🤭
kdjdkd [silindi] üst bedenim zaten ince am işte basen bacak sıkılaşmak istiyor valla kocamın başının etini yiyorum al al diye ama aktif kullanırım diye düşünüyorum 🫠
Senayy Bende eliptik var arastirip almistim diyet olmadan zor gidiyor ama diyetle desteklerseniz muthis etkili eliptik
kdjdkd Senayy 3 küçük çocuğum var açıkçası diyet biraz zor geliyor ilk çocuğumda çok sıkı diyet yapıp istediğim kilonun bile altına düşmüştüm ama şuan canım istemiyor sanki enerjim yok ayaküstü ne bulursam onu yeme modandayım
Sabiha-1 eliptik Bisikletini kesinlikle tavsiye ederim bütün vücudu çalıştırır kol bacak sırt göğüs karın ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum filimi açar başlarım harekete, güren herkes hiç doğum yapmamış gibisin diyor
Ckudll Sabiha-1 merhaba kullanımınız nasıl peki günde kaç dakika mesela bende de var da 2.03 hafta yapıp ekstra bir şeyler çıkınca bırakıyorum devam etmek istiyorum tekrar sıkılaşmak için