Giztumay Kızlar 2.çocuk doğum yardımını aldınız mı elimde doğum yaptım sistem de yattı gözüküyor fakat banka henüz bize geçmedi diyor. Bir şey yapmam gerekiyor mu yada ne zaman çekebilirim bilgisi olan var mı?
seda_ay Giztumay benimde tek seferlik 5000 ödemesi yarın gosteriyor yaticak diye hemen o gün yatiyormu acaba yoksa diğer gün filanmi gitmeliyim
glnrk Giztumay benim ilk çocuktu. Ödeme için e devlette ödendi görünüyordu ama sms gelmedi bugün bankadan aldım
Arazynp Niyesordunbucevabi Zhr_ygz Merhaba. Ben de yeni doğum yaptım. Başvuru yaptım onaylandı ama henüz kart almadim. Yarın yatiyorsa benimki de görünür mü?
Giztumay glnrk 3 kere yattığı gözüküyor e devlette 2 kere gittim sistemde gözükmüyor dediler sms de gelmedi zaten anlayamadım
Zhr_ygz Arazynp ilk öğretmenim ailem uygulamasından bakabilirsiniz yatıp yatmayacağını Halkbank’tan mesaj geldiği gün gidip anında kart alabilirsiniz
Arazynp Giztumay kart almasam da sistemde görünür mü? Kartı sonra alsam toplu olarak cekebilir miyim acaba?
Arazynp Niyesordunbucevabi ödeme kaydı olusmamis. Bende yarın bankaya gidip kart alayim diyordum. Gitmiyim o zaman daha erken degil mi?
yenibir Giztumay bugün gittim yatmamış daha aradım bankayı yarın yatar dedi ama gitmeden yine aricam yatmış mı diye