canlar76 Hayırlı akşamlar. Kızlar endoskopi sonrası nasıl beslendiniz. Endoskopi yapanlardan özellikle yorumları bekliyorum inşallah
nnoktaa canlar76 uzun zaman oldu yaptıralı. Nasıl beslendiğimi hiç hatırlamıyorum. Sadece hastaneden çıktıktan sonra gidip döner yiyip ayran içmiştim 😬
balmelinam canlar76 3-4 defa girmisimdir endoskopi sonrasi ozel bi beslenme yapmadim cunku hic boyle bisey duymadim doktorum da soylemedi 😊
betul97_ canlar76 Sanırım 3-4 saat bir şey yenmiyordu sonrasında da sıvı beslenme oluyordu. Eğer miden bulanırsa daha da yememen lazım diye hatırlıyorum.
alikaspain canlar76 ben Endoskopi bölümünde çalışıyorum anestezili olacaksan iki saat sonra istediğin gibi beslenebilirsin katı sıvı şartı yok
canlar76 nnoktaa maşallah sübhanallah. Endoskobi için araştırma yapınca okudum böyle 3 4 saat birşey yenilmez diye ondan sordum
nnoktaa canlar76 haa o kısmı da hatırlamıyorum ama belki hastaneden çıkış vs derken o saat aralığını geçirmişimdir.
canlar76 alikaspain öyle mi çok güzel. Çünkü uzun süre aç kalıp endoskopi olacağım sonrası sıkıntı olmasın istiyorum
alikaspain canlar76 basit bi işlem 5dakika maksimum 10 dakika sürer sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum kalbini ferah tut
betul97_ canlar76 Tabi bu doktordan doktora da değişiyor. Kaç kere girdim kimi böyle diyor en son gittiğimde hiçbir şey yapmana gerek yok demişti
emooo Endoskopi kolonoskopi birlikte yapıldı öncesinde diyeti vardı sonrasında dikkat etmem gereken pek birşey söylemedi herşeyi rahatlıkla tuketebilirsin ama sıvı daha iyi olur senin için dedi sadece
canlar76 mrvkrem merhaba bana sedasyon ile yapılacak denildi. Düşük ayarda anestezi yani. Damar yolundan veriliyor. Devlet hastanesinde olacağım yarın sabah