Mixleydi Merhaba anneler Lahmacun yapıcam youtube ta hep farklı şekilde yapanlar var tavada,fırında vs.aranızda evde yapan var mı?
myangelson Mixleydi biz annemle tavada yaparız hep kapağı kapalı şekilde , çok yapınca baya uzun sürüyor ama güzel oluyor 😅
feyzatsdmr Mixleydi valal kzuum ben iç harcını hazırlayıp lahmacuncuya veya fırına veriyorum onlar yapıyo ic harcindan ne kadar çıkarsa tanesi 10 liraydı en son fazla kalanai buzluga atıyordum bir iki hafta sorna yine çıkartıp firina atıyordum mus gibi oluyodu
ikiierkekkannesii feyzatsdmr Bende senin gibi yapıyorum aşkım içini yapıyorum miss gibi burda Konya gaşık mutfağı var oraya veriyorum cok güzel yapıyorlar 🤌🏼
sdnce Mixleydi bence direkt fırında yapınca cok kuru kalıyor ben önce tavada pisiriyorum hamuru pişince fırına alıyorum kıyması pişsin diye öyle yumusak kalıyor
simseklivekalpli Mixleydi yufkayla fırında yapmistim sonra harci hazırlayıp pideciye vermeye başladım direkt 🥲
cokbilmismom Mixleydi hiç biri güzel olmuyor o hazır çıtır çıtır lahmacun kivami asla olmuyor pide gibi oluyor. Ben iç hazırlayıp kebapçıya veriyorum oh mis gibi çıtır çıtır yapıyorlar
mamabear_ Mixleydi fırında daha kuru çıtır oluyor, tavada daha nemli yumuşak nasıl istediğinize göre pişirebilirsiniz
Mixleydi mamabear_ yaptııım çok güzel olsu biraz tavada tuttum biraz da üst ayar fırında tuttum mis gibi yumuşakcık oldu dışardaki lahmacundan farksız oldu