fatooss Kızlar sezeryan sonrası kilolarımızı nasıl verebiliriz hızlı ve sağlıklı bir şekilde 🥲 hamile kalmadan önce kansızlığım bardı hamilelikte düzeldi fakat sanırım yine başladı bu süreçte nasıl kilo verebilirim bilemiyorum 🥲
hamcokelek33 fatooss ben emzirirken ne kadar yersem yiyeyim çok güzel kilo vermişrim hamile kalamdan önceki kiloma dönmştüm amaaaa 7 buçuk ayken emzirmeyi bıraktık sütüm yok denecek noktaya geldi. Allah nasip etseydi biraz daha emzirseydim muhtemelen 34 bedene düşerdim çünkü şu an o zaman yediklerimi yediğim halde kilo alıyorum😂
tarana19 fatooss Bol sıvı, bol hareket, biraz spor, sağlıklı beslenme, akşam 6-dan sonra yememe ) böylelikle eski kiloma döndüm. Ama sezeryan sonrası toparlanma geç oluyor. İlk 6 ay kilo veremeseniz bile normal
SooMin fatooss İki lohusalığımda da eridim 40 gün içinde eski kg geri döndüm emzirdiğim için olabilir tek sezaryen göbeğim kaldı o da zamanla düzelir 7. Aya giriyorum
yildizyagmuru fatooss bende de kansızlık Akdeniz anemisi var 49 kiloyla hamile kaldım 20 kilo aldım 😂😂 şuan 57-58 kiloyum nasıl gidecek bu göbek bebeğim 2 aylık
aysss001 56 ile hamile kaldım 66 ile doğuma gittim 10 günde 58 e düştüm süt olsun diye daha fazla yedim 60.500 u gördüm diyete başladım şimdi 2 günde 58.75 oldum ins 54 e inicem
fatooss tarana19 hiç sorma sanki hala karnımı şiş hissediyorum 4 aylık bebeğim sanırım ilk önce kan değerlerimi düzeltmem gerek🥲
tarana19 fatooss 4 ay daha yeni canım, merak etme. Aksine çok stres yaptığın zaman kortizol hormunu sentez olunuyor ve kilo vermeği daha da yavaşlatıyor. Sağlık durumunuz el veriyorsa, aralıklı orucu da deneye bilirsin.
SooMin fatooss o zaman sade Türk kahvenizin içine kaliteli bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı katın tüketin günde bir bardak yağ yaktırıyor
fatooss yildizyagmuru sorma ya bendede var işte doktora soruyom kilo vermem lazm diyom güzel kilo vermek istiyorsan önce kan değerlerini vitamin eksikliklerini düzeltmen gerekiyor diyor🥲 yoksa bu şekil yvaş kilo veriyomuşum🥲