Alpaslanannesi Merhaba kizlar oglum 4.5 aylik kayinvalidem sutlac yediriyo islatip ekmek ici yiyo ve beni eskisi gibi emmiyoo uykusuda gitti uyumuyo erken ek gidaya basladiklari için mi ki
Ikrazumra19 Alpaslanannesi niye musade ediyorsunuz ki belki süt dokunuyor suylac yermi 4.5 aylik bebek ya icinde seker var sut var
Deletedmom245 Alpaslanannesi evet tabiki de ekmek tok tutuyordur. Sütlaç da öyle pirinçten dolayı şişiriyordur midesini. Keşke bunu yapmasına izin vermeseniz en güzel şey anne sütü, tattırmak neyse de yedirmek ayrı bir konu
Feminel Alpaslanannesi bu ek gıda olmuyor bildiğin karın doyurma olmuş. Pirinç süt ekmek bunlar verilmicek şeyler musade etmeyin. Çocuk sizin mi kayınvalidenizin mi çocuğu.
Alpaslanannesi Ikrazumra19 beni Feminel dinliyolarmi beni ya yuzsuzler bildiginiz cocuk uyuyamiyo uykusu var ama yatirmayorum
Alpaslanannesi Betmuncur dinletemiyorum ki es tarafi hersye cok karisiyo cocuk onlarinmis gibi ya hayirlisi oglumu sag saglim buyutseydim bi
NaimeYilmaz O ek gıda olmuyor 🙈 Daha çok küçük bunlar uzun süre tok tutar. Emiyorsa 1 ay daha beklense güzel olur. 🥰
Alpaslanannesi NaimeYilmaz 3 ayllikken basladilar bisey desem yanlis anliyolar onaylamiyorumda istee.
Mirayimran Alpaslanannesi ekmek için çok erken değil mi doktor mu tavsiye etti vermenizi sütünüzün yettiği yere kadar emzirin bence bende doktor izniyle 4. Ayda tattırmak istiyorum 6. Ayda ağzı alışsın diye ama ekmek değil yani
Alpaslanannesi Mirayimran yok ya 6 aya kadar anne suttu diye heryer bagriyo bunlar geri kafalı bisey diyince esime soyluyolar
Betmuncur Alpaslanannesi çok meraklıysa bi tane daha doğursun nedir bu milletin erken yedirme hevesi yaa. Sana da allah kolaylık versin canım.
Emeliss Alpaslanannesi ay ya vermeyin süt zarar veriyordur niye izin veriyorsunuz daha çok küçük 1 yaşından önce süt verilmiyor zaten
Alpaslanannesi Ikrazumra19 cahiliz ya biz anne olarak gormuyolar biz bakamazmisiz doktorlarda ayni sekilde 😄 ek gidaya erken diyo doktorumuz onlar ne bilir kac cocuk buyutmusler kitaptan okuyolar felan anlatamaymr ben