Layddiana Mutfak masası, koltuk kenarı, yatak her gün düşüyor her gün çıkmaya devam ediyor hep kafası şiş yaralı ben nasıl koruyacağım artık koltukları camdan atasım geliyor çıldırma raddesindeyim
myavocado Layddiana maalesef ya koltuklara tırmanmayı öğrendiğinden beri ben de çok zorlanıyorum, koltuk kenarlarına battaniye minder falan koydum da en azından sert olmasın diye, bir saniye yalnız bırakamıyorum çok yorucu gerçekten
esraalic Layddiana maalesef bizimki de masaya çıkıyor ama atlamiyor Allah’tan hep peşindeyim zaten. Şu kafasını vurmadigi yer kalmadı 🤦
birkupalatte Layddiana Engellemeyin, gözünüz üstünde olsun. Bırakın eğlensin yahu😄 Bayılırım kuduruk bebeye. Benimki de kuduruk. Daha da kudursun diye salonun ortasına trapez astım maymun gibi sallanıyor aağa sola . Kaç kere tekme yedim yuvarlandım😂
Layddiana ezgicnts hangi bir kenarına koyucam ki evi komple minderle kaplamam gerek sinirden kolum uyuşuyor kaldıramıyorum kolumu çok zor Allah yardım etsin bana
ezgicnts Layddiana ay Allah iyiliğini versin kızz😂dikkatini çekecek oyunlar aktiveteler yapabilirsin kaç yaşında ona göre oyunlar alabilirsin yapabilirsin mesela
Layddiana ezgicnts oyunevine götüreceğim valla ben baş edemiyorum çok yoruldum annelik meslek olsa şimdiye istifamı vermiştim erkek çocuk zor derlerdi de inanmazdım şu an hak veriyorum Allah için bir dk oturmaz 16 aylık
mavideniz96 Layddiana internette yumuşak oyun matları var halı boyutunda onlardan serin yere yumuşak kauçuk düşse bile bir zararı olmaz