canseltkn asyamz daha yapmaya baslamadım ama hersene annemle yapıyoruz kete yapıcaz mantı yapıcaz börek sarıp buzluğa atmayı düşünüyorum bıde yaprak sarması lahana sarması sarıp atacagım yeter 🤣
gizem6767 asyamz evet yaptım Köfte yaptım Nohut koydum Fasulye koydum Bağ sardım Sıgara boregı yaptım gece için Et aldık Iclı köfte yaparım belkı Katmer yapıcam komşumuza yaptırıcam
esocukk asyamz valla yaprak sardım analı kızlı yaptım genel yapıcam kendime yaparken doğum yapmış bı akrabamız var ona da hazırlıyom
asyamz 10findiksever bende aynı kolay gelsin şimdiden 😀 farklı şeyler olursa birbirimizle paylaşsak ya
asyamz gizem6767 bende nıhut felan haşlamayı düşünüyorum çocukla ne kadar çok yaparsak o kadar rahat geçer ya
gizem6767 asyamz evet geçen senede öyle yaptım rahat ettım inş bu senede rahat edıcem mısafr agırlmyı da düşünüyorum
esocukk asyamz Amınn brn tek basına geçirdim kayınbaba bı tane de bır yasında kızım vardı kımse anlayıslu olmadı bana ama ben öyle davranaman
2ogullu1anne *Nohut *fasulye haşladım *Taze fasulye *Börek sardım *haşlama mısır *içli köfte *mantı *poğaça *bezelye *kıymadan köfte *sarımsaklı ve topalak köfte