berfin_26 Kızlar bebeğim 18 aylık gece de uyumuyo gündüzde geceleri yarım saatte bir uyaniyo yanıma yatırıyorum yatıyo uyuyo sabaha kadar annemlerde yanına alıştırma hep yanında yatar diyo bu uyku sorununu nasıl çözebilirim yanım da uyusami acaba
Fndkurdu berfin_26 ben de 1.5 yaşa kadar ayrı yatırdım emzirme yine bıraktım bu sefer en azından yanımda yatsın diye bir başladım bir daha geri döneme dik birde temassız uyumuyor büyük problem. 3 yaşındayız şuan yanımda eşim onun odasında
Fndkurdu berfin_26 evet annenin yanında huzurlu uyuyorlar ama ben şuan kendi odasına alıştıramıyorum bu konuda bişey desem yanlış olur içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım. Çünkü ben bensiz uyuyunca aşırı şık uyandığı için mecbur yanıma aldım birdaha kıyamadım
berfin_26 Fndkurdu Benim kızımda öyle sabaha kadar yarım saatte bir uyaniyo açıkçası yanıma alıştırmak ta istemiyorum sallayıp yatağına koyuyorum ama artık cidden uykusuzluktan mahfoldum ya
Fndkurdu berfin_26 evet 15 aylığa kadar yarım saatte bir uyandım ve en sonunda emmeye kalktığını orda uyumak istediğini anladım bende ama emzirmeyi bırakonca da bu sefer yanımda uyursa uzun uyumaya yatağında yatar yine şık uyanmalar başlamıştı öyle böyle derken durum buralara geldi