cileksever Yarin merina yani hormonlu spiral taktiricam. Doktorum anestezi verelim dedi sizce sadece o bolge mi uyusuk olacak yoksa tamamen mi uyutulucam. Bugun de kan verirken bayildim biraz stresliyim :(
gg3848 cileksever ben taktırdım ama anesteziyle değildi buna rağmen dayandım sizinki çok daha rahat geçecektir içinizi ferah tutun 🙏🏻
1cocukannesi_1 cileksever bakır taktırdım boyutları aynı anestesiz taktırdım bence dayanılmayacak bir acısı yok takarken sızlama oluyor ama bi kaç saniyelik sonra geçiyor
1anne1cocukk gg3848 merhaba bende hormonlu spiral taktıracağım devlet karsılıyor mu kimisinin vücudunu kabul etmiyormuş sizde durumlar nasıl
gg3848 cileksever çok kısa bir işlem zaten hatta doktorum dayanamam dersen anestezi yapalım demişti ama ben yanımda kızımda var hızlıca bitsin diye dayandım normal doğum yapan arkadaşım hele hiç acısız taktırmış sizinde hemen olup biticek çok rahat olun zaten siz hiç hissetmiceksiniz sonrası da regl sancısı gibi oluyor o da bitiyor
cileksever gg3848 spiralim takildii tamamen uyuttular gercekten dediginiz gibi hicbir şey hissetmedim. Sadece suan biraz kanamam var o kadar
arisoo 1anne1cocukk devlet karşılıyor bende 2 ay önce taktım bakırdı yaramadı bana hormonlu önerdi doktor adetliyken gittim ama farketmiyor dedi doktor