edaeren00 Kızlar bebeğimden bazen hırıltılı sesler çıkıyor özellikle omzuma alınca oluyor ne yapsam düzelir doktora götürdüm 2 aylık bebeğe antibiyotik yazıyor ne akılla yazıyorsa Sizin bildiğiniz bitkisel bişey var mı bunu geçirecek
minikmucizemm19 edaeren00 Çok geçmiş olsun 😊 öncelikle hırıltı sırtından mi burnundanmi geliyor birde bazen burnu tıkalı olunca da hırıltı okuyor benim bebeğim sürekli öyle çünkü doktor hemen antibiyotik neden yazdi
yamacesin edaeren00 benim bebegim 11 aylık halen hırıltılı gögüs doktoruna götürdüm ter testi yapıcaz onun sonucuna göre bakalım ne diyiyor
edaeren00 minikmucizemm19 yok burnundan değil burnunu hep temizliyorum doktor akciğerinde çok az iltihap görünüyor dedi hemen tak antibiyotik yazdı yani el kadar bebeye antibiyotik vermek hiç mantıklı değil bitkisel ne kullansam geçer acaba
Mavigokyuzu edaeren00 eğer içten gelen hırıltı varsa tehlikelidir zaten . Bebeğiniz küçük doktoru dinleyin ilacı verin. Allah korusun hırıltının ilerlemesi bebeğiniz için daha kötü bir sonuç doğurabilir gerçekten küçük
minikmucizemm19 edaeren00 Çok geçmiş olsun ciğerlerine inmişse ilacı kullanmak iyi olur tabi siz annesi olarak buna karar verirsiniz