1sen1ben1debebekk Kızlar iphone 13 vardı ondan resimlerimi yedekledim 16 aldım ama yedekleme görünmesine rağmen fotoğraflar gelmedi sizin başınıza geldi mi bilgisi olan var mı
sarikavun 1sen1ben1debebekk 13 elinizde duruyosa esleyerek kurulum yapsaydiniz yedeklemeden tum bilgileri esleyerek kurulum yapiyodu
1sen1ben1debebekk KendiEvimdeDeplasmandayim yedekledim yedekte 2 cihaz gözüküyor biri yeni biri eski olan eskisindekileri aktaramıyorum ilk fotoğraflar geldi sondakiler yani yakın zamandakiler geldi ortası yok doğum yaptığım yenidoğan çekimleri hamile çekimlerimiz söz nişan her şey gitti açıkçası gelmiyor
fatooss 1sen1ben1debebekk benim eşiöde 11 den 13 pro max a geçti fakat bi problem yaşamadık telefoncuda hallettirdik biz
KendiEvimdeDeplasmandayim 1sen1ben1debebekk bilemedim ki ya hatta fotoğraf sayısına bakmıştım eksilen olacak mı diye aynı sayıyla geçmişti yeni tele. Diğer telefonu sıfırladınız mı tekrar gönderirdiniz belki telefoncular anlar
1sen1ben1debebekk KendiEvimdeDeplasmandayim diğer telefon sıfırlandı.Telefonculuk iş değil babam da telefoncu bende 10 senedir yanındayım biliyorum ama sorun şey yedekleme var gözüktüğü halde gelmiyor fotoğraflarlar onu yapamadık yani.Desteğe bağlanmıyor manifest dinlettiler 2 saat hala daha bağlanacak sözde
elifkesim İ clouddan geliyor aslında hepsi yıllardır değişimli kullanıyorum hiç böyle sorunum olmadı başlatırken aktarma yapmadınız mı