gurbeteller Tatlican Bocsh ultimate10 öneririm kesinlikle kablosuz çok iyi bir süpürge kullanıyorum çok memnunum elin ayağım oldu resmen
kimkibuu Tatlican bir çok marka denedim o fiyatlara kesinlikle dyson v8. Yerden kalkmıyor harika süpürüyor
dygusalmom97 Tatlican philips speedpro max süpürgem memnunum 3 yıl falan oldu alalı bi problem yaşamadım
Tatlican dygusalmom97 Ben süpürge aldımda.Şarjı tam dolmadan çalışmıyormu. Yeni aldık şarja taktım. 40 tı şardan çıkarınca durdu🤷♀️ İlk diyemi tam dolması lazım.
dygusalmom97 Tatlican baktım şimdi 4 yıl olmuş taş gbii philips hem sağlam hemde çekim gücü kuvvetli bence
dygusalmom97 Tatlican bilmiyorum ki ben tam dolmadanda çıkarıp kullanıyorum bi sorun yaşamadım şimdi nasıl üstünden 6 gün geçmiş düzeldi mi
dygusalmom97 Tatlican robotuna ne oldu ki canım ikisinide kullan benim robotum yok bu arada ben seviyorum süpürgemi kablosuz süpürge mükemmel bir icat
Tatlican dygusalmom97 Robota birşey olmadı. Herkes dik süpürge med etti diye aldım ama bana kalsa robot daha iyi. Keşke dik almasaydım. 🙈
dygusalmom97 Tatlican yani herkesin kullanımı farklı bende robotları sevemedim 🙈 beni tek cezbeden dyson yeni çıkardı yapay zekalı bi robot spot+scrub ona yükseldim bi
Huma_kus34 Tatlican biz bizzat mağazasından alacaktım ama oradaki personel çok kırılma şikayeti alıyoruz deyince ben de almadım Samsung j 75 çok güzel süpürge ona tavsiye ederim