Merve_4141 Kızlar mama kullanıyoruz aptamil ama onlarda da sorun çıktı mama değiştirmek istiyoruz hangi mamayı kullanıyorsunuz memnun kaldığınız
Mammamiaa_ Merve_4141 en güzeli Smaydı ya. Aptamil bana balık gibi kokuyordu kızım da bıraktı gibi birşey oldu 4,5 aylıktan 8. Aya kadar. Sma alın dedi doktor onu içti güzeldi bu olaylar olunca Hipp mamaya geçtik
serendipity16 Merve_4141 başından beri hipp kullandım kilo alımı falan çok iyiydi aptamilde çok şeker var diye biliyorum çocuğu gereksiz şişiriyor maalesf
nurtuba60 Merve_4141 evolvia mamayı tavsiye ediyorum kabız ve gaz asla yapmıyor iki bebeğimide bu mamayla büyüttüm
Merve_4141 aybikeninannesii bende hip aldım ama çok su gibi aptamil ile devam hala yoluma seri numaraları uymayanlarla
hande236 Merve_4141 20 gündür hipp kullanıyorum çocuk 2 saatte bir acıkıyor max 3 saat o da nadir, smada 4 saat acıkmıyordu
Mammamiaa_ Merve_4141 benim kızım 13,5 aylık ek gıda da aldığı için çok farketmiyor bizim için. 60 ml içiyor içtiğinde
Merve_4141 nurtuba60 ya biz 2 gündür mama değiştiriyoruz bunu da denersem çocuğun bünyesi değişecek 🤣
duru5302 Ben seri numaralarını kontrol ederek hala smadan devam ediyorum bebeğime yarıyor kilo alımı tokluk durumu kakası her şey yolunda çünkü
gizematadeniz Merve_4141 hipp organic combiotic cok memnunum. Su sıra evolvia yı da cok övüyorlar bebegim kucuk olsa onu da denerdim ama buyuduk birakcaz yakinda mamayi ondan değiştirmem hippten memnunum
Merve_4141 gizematadeniz bende hip kullanıyorum ama sankı su gibi sizde de öyle mi doyurmuyor sanıyorum
hande236 gizematadeniz ya 20 gündür hipp kullanıyorum bebeğim 60 günlük ama saat başı 2 saatte bir acıkıyor. Asla tok tutmuyor su gibi hemen eriyor gidiyor karnında sanki sizde durum ne?