Pamukhanim_ mavisevgim seviyor hatta bazen ben gün menüsü yaparım akşam yemeği olarak kısır patates salatası şehriye salatası falan
eylulbebesi_ Pamukhanim_ şuan nasıl özendim bilemezsin😂adama her gün et yemeği yapsam yer sulu yemek olmadan asla olmaz makarnayı bile bir kaç aydır bı kaç kere yaptım da yiyo😂
milenamavi Benim eşim ağzına sürmez erkekler sevmez lafıma malesef bende inanıyorum babamda yemiyor erkek kardeşimde yemiyor kusmuk gibi diyor 😂 bense bayılıyorum nar ekşili limonlu💙
mavisevgim milenamavi kısır yersek kısır olur muyuz diye düşünmüyoardır her hâlde nsnskekeke erkek milleti ne düşünür bilemeyiz 😂😂😂
milenamavi mavisevgim hahahah 😂 valla benim kocam cins tavuk yemez mantı yemez inanır mısın köfte bile yemez kaynanam tek tip beslemis 😂 kısır mercimek köftesi patates salatası vs hic ağzına sürmez yoğurtlu meze vs nefret eder 😏
betul97_ mavisevgim Sevmiyormuş ben yeni öğrendim çünkü ben yapınca yiyor😅😅 Çok yapınca kaynanama götürmüştüm işte konu arasında eşim için sevmez, yemez dedi. Bende sevdiğini hatta kendi istediği için yaptığımı söylemiştim, kaynanam şok😅😅
imaslpr mavisevgim hayır dedim ama hiç emin değilim dışarda sever evde yemez bazen benim kocam gelince sorcam 😂😂