Busraervayigit Kizlar sizce bu deger yukselir mi. 0.05 olup da testi tekrarlayan arkadas var mi aramizda😊
Busraervayigit alpaslanmom_ 8 gun var doktor erken mi test yapti acaba diye dusundum ama umitlenmek de istemiyorum bilemedim
tugbisssdgshsh [silindi] iki gün adet oldum kanamam oldu ama çok az en son ilişkim 26 Mart oldu ve ilişki üstünden dokuz gün oldu kan verdim ve 0.200 çıktı hep 0.100 çıkardı korkuyorum ya inşallah deilimdir tekrar vereyimni kn
oznuroral Busraervayigit bnımde 0.100 doktor yok dedı sokturucu verdı ama hala adet olmadım yükselen varmı yada bu degerde hamıle kalan varmış kızlar nolur yardımcı olun banada
Busraervayigit alpaslanmom_ gecikmeyi bekleyip vereyim olmazsa daha garanti olur sanki bu benim icime sinmedi pek
myangelson Busraervayigit bu sonuca göre negatif ama geç döllenme durumu olursa yükselir veya çok erken tahlil verdiyseniz
Busraervayigit myangelson canim sen testi ne zaman tekrarlamistin ben geciktim bir gun ama biraz daha mi beklesem bilemedim💕
myangelson Busraervayigit geç döllenmenin bir süresi yok maalesef adet olunmadığı sürece umut vardır 😅 benim mesela son adet ile hesaplayinca 12 haftalık olan hamileliğim doktorda 4 haftalık çıkmıştı 😅😅
Busraervayigit myangelson aaaa cok degisik ilk defa duydum gercekten🙈 doktorla hafta hesabi ayni tutmuyo dogru demek ki bu yuzdenmis🙈😂
myangelson Busraervayigit benim geç döllenme oldu ama çok fazlaydı Haziran’da kan verdim test yaptım o zamanlar negatifti meğer o zamanlar yumurtlama görmüşüm 10 temmuzda test yapınca pozitif gördüm ben. Son adetim 18 Nisan’di
[silindi] tugbisssdgshsh adet olmussunuz zaten yukselmez. Yerleme kanamasi diye dusundunuz sanirim o adet kani gibi olmuyor silik kahverengi pembe seklide olur korkmayin