Cemremmmmm Medusaraf o bebekten bebege degisir canim.cani ne zaman isterse ozaman doner.yarim donusler yapmiyor mu hic.
Kaveda Medusaraf 4 ay erken daha dönmek için gerçi bebekten bebeğe değişir sizin birde bebiş prematüreymiş acele etmeyin yüz üstü yatırın zorlasın biraz kasları gelişir hem
Ecrin1896 Medusaraf bebekten bebege göre degişiyor benimki tam anlamıyla 7 de dönmeye başladı.. Niye dönmüyor diye cok takıyorum bir ara döndü gibi sonra geri bıraktı.. Herşey zamanla oluyor bebeginize güvenin 🥰 suan 8 ay 25 günlük yeni süründüü..
Alyam1119 PrensesAnnesi- 10 15 güne tam dönüyolar dönmeye çalısa çalısa öğreniyolar kasları gelişiyor
Medusaraf Ecrin1896 nöroloji doktoru 4 aylıkken dönmesi lazım demiş eşime,o yüzden kafaya taktım canım
Medusaraf kivirciginannesi o zaman biz de problem yok içim rahatladı canım doktor 4 aylıkken dönmesi lazım dedi
[silindi] Medusaraf 33 haftalık doğduk 8 aylıkken döndü bende çok takıyodum doktorumuz kızıyodu herhangi bir sorun yok sadece biraz tembel diye hiç üzülme döner
Ygtek Medusaraf 3 bucuk aylıkken dönmeye başladı. Ama ben hiç takılmadım böyle şeylere. Mesela suan 7 aylık ama hala oturamıyor. Her bebeğin gelişimi farklıdır.
Crnefe Medusaraf benim oğlumda 35+6 da doğdu 7 aylıkken döndü o tür becerileri biraz geriden geliyor erken doğduğu için geç oturdu birşeyleri geç kavradı vb
Medusaraf Crnefe ne zaman oturdu canım ,bizim nöroloji doktorumuz 4 aylıkken dönmesi lazım dedi o yüzden kafama taktım