lalanci öncelikle Allah yardımcın olsun bacım benim annemede geçmişte dmuz büyüsü yapmış hlamgil (olmaz olsunlar) neyse sene tabi 1995 de falan annem babamı pis hayvan olarak görmeye onu istememeye artık kendine zarar vermeye kadar ilerlemiş büyü aile büyüklerine anlatınca büyükler evi sirkeyle iyice temizle kuranı Kerim oku evde bi eşyada yada yerde yağ gibi bişi görürsen de eşyayı at yeride iyice sil yayılırsa idrar ile sil demişler pis hayvanın yağsı temizlenmez yayılırmış neyse annem yatağının altında ve eşikliğin köşe diplerde o yağya raslamış babamı aramış bi hoca bulmuşlar ama annem uzun süredir yorgun halsiz çok bitkinmiş hoca dua yazmış muskanın yerini tarif etmiş babamada çok kızmış ölecekmiş kız ne istediniz bu kızcağızdan diye epey çekişmiş babama tabi bunu yapanlarında birebir tarif etmiş yani hallarımı özellikle büyük olanı muskayı evin bahçesinde ağacın dibine gömmüşler hoca söylemiş orda diye onu almışlar yatağı atmışlar eşikliği kaldırım kısmını söküp iyice temizlemişler büyüyü yakıp alar suya atın demiş onu yapmışlar ve sonunda rahat nefes alabilmiş annem ve araları düzelmiş şimdi o kadar anlattım diyceksinizki neden yaptılar tabiki hasetten kıskançlıktan babam yeni üniversite mezunu olmuş annem ile evlenmiş askere gitmiş döndüğünde ise de belediyede makam şoförü olarak işe başlamış o büyük halamda dul annem babam babaannem dedem hepsi bir evde kalıyodu annemi kabul edememiş yazık babaannem yatalak hastaymış kadının sesi çıkmıyo bişi yapamıyormuş dedemde gaza gelip anneme çok eziyet etmiş hatta ilk çocuğumu o büyük hlamın büyük oğlu yüzünden annemi dövmüş dedem ve 3 aylık bebeğini kaybetmiş karnında bu hlam olacak da gelmez olsaydın biz gardaşımın parasını yicektik bide sen çıktım başımıza vs vs hakaretler iftiralar bir sürü şey yani 14 yaşındaki gelin gelmiş size ne zararı olabilir ki?
Bu arada benim annem yaşam koçluğu yapıyor kuranı Kerim hocası böyle büyüdür nazara gelendir falan onlara dualar yazıp dualar okuyor büyüyü bozmak nazara geleni yada sürekli nazar değeni koruması için dualar yazıp yine onlar içinde dualar okuyor eğer geçmez ve hala aynı devam ederse eşiniz yardımcı olabileceği konuysa yardımcı olabilir annem çünkü yaklaşık 10 yıldır bunu yapıyor devamlı dua yazıp yaşam koçluğunu yaptığı çok danışanı var elinden gelirse sizede yardımcı olabilir inşallah eski mutlu günlerinize dönersiniz kv ve kp de Allah ıslah etsin inşallah boşanmış kadınla evlenince namussuz olummuyor yada gelin diye orspu almıyorlar bekar yada boşanmış ne fark eder ki gönül bu oturup bi aynaya bakıp biz niye gönül orspluğu yapıyoruz niye dil orspluğu yapıyoruz diye düşünsünler