momica bugünlerde gündüz uykularımız fena gece zaten çok uyanıyor huzursuz da o neyse ama gündüz de uykuya geçiremiyorum sallıyorum kucağımda uyutmaya çalışıyorum emzik vs yok emmek de istemiyor ama süt sağıp biberondan versem belki uyur ama alışmasını istemiyorum napsam uyumasa bir şey olur mu 12.00de uyandı 15.00 oldu saat max 1.5 saat uyanık olmalı bizim x2 oldu
dorukdemir3 momica canım 4.ay atagını yaşıyorsun 4.ay atagı çok çok zordur birde 8.ay Allah yardımcın olsun 1 ay sürüyor
aynrkrbs33 momica 1 hafta sonra 4. Ay bitiyor bizim. Uyanıklık kalma süresi 5-6 saati bulduğu oluyor uyutamıyorum :(
newmom1234 Benim kızım da bu aylarda böyleydi hatta tatile gitmiştim tövbe est. Noluyo dedim, meğerse diş çıkarmaya başlamış belki öyle bir döneme gelmişsinizdir. Ama uyku önemli bi konu uzadı evet böyle oldu ama alıştırıp hep uzatmasına izin vermeyin bence
momica newmom1234 evet hiç istemiyorum uzamasını ama hiç de böyle bir bebek değil saatli gibidir her şeyi bu haftalarda bi sıkıntısı var diş mi acaba nasıl anlarım ki
newmom1234 momica ay valla ben de anlayamamıştım dişleri patladıktan sonra anladık diş çıkardığını ilk dişleriydi deneyimsizlik 😱 damakları şiş şiş oluyor kızarıyor diyorlar ama be fark etmemiştim bi kontrol et annesi
momica dorukdemir3 teşekkür ederiz 🫠 evde deliler gibi bebek arabası sürüyorum belki uyur bakalım sndjfkgg
momica newmom1234 ay bakayım bi geceki huzursuzluğu aklıma dii getiriyordu anneme dediğimde çok erken dedi ama olabiliyor demekki
dorukdemir3 momica evet o işe yarayabilir benim 3.cocugum 46 günlük şimdiden 4.ay gelince ne yapıcam stresine girdim ordan düşün yani🤣
momica dorukdemir3 ayy Allah yardımcımız olsun ben başardım manuel anakucağında uyuyakaldı 2saatin sonunda 🫠
newmom1234 momica olabiliyor evet dediğim gibi benim kız 4 buçuk aylıktı çıkardı diş hatta biz de erken diye anlayamadık herhalde 😂