ebruli5 Kizlar 17 aylik bebegim sinirlenince yada durduk yere basini yere bi yerlere vuruyor nedir bu kucucuk cocuklarda sinir ya normalmi heo agrasif
Femme1 ebruli5 benım oglumda oyle sınırlenınce ıstemedıgı sey olunca dıkkat cekmek ıcın kafasını vuruyor. sonrada bana dıyorkı anne kafam acıdı öp
Snp57asel ebruli5 2,5 yaşındaki kızım da öyle benim dedigi olmayınca kendini yerlere atar katila katıla agliyor bunlar sendrom oluyor bilmiyorum
kubraa0608 ebruli5 benim bebeğimde 21 aylık ve uzun zamandır yapıyor sinirlendiginde kafasını yere ya da başka yerlere vuruyor ya da gelip bana kafasıyla vuruyor 🤷🏻♀️ Yapmamasını söylüyoruz ama daha cok yapıyor
Femme1 ebruli5 dikkat cekmek ıcın yapıyorlar . ben görmezden gelıyorum bı ara bırakmıştı ogullcum sagolsun yıne yapıyor gecıcek ınsallah
disikurt42 1yaş 15 gunluk kızım Sinirlenince değil ama böyle oynarken seviniyor mutluyken yapiyor kafasını yere vurarak seviniyor yapma diye diye az daha yapiyor iyi kafaymiş valla 🤨
HELELEKADIN ebruli5 24 aylık erkek bebe hala yapıyor asla bıraktıramadım bide tek seferde alnını morartıyor ne yapcam bende bilmiyorum