ceylinmomm Selam anneler kızım 9 aylık sürekli kafasına vuruyor tokat atıyor falan yaşayan var mı bu durumu ????? Neden yapıyor anlamıyorum bilgisi olan yazsınnn💝
edayilmaz ceylinmomm benim oğlum da 1 yaşında kızdığımda yada sinirlendiği zaman vuruyor yüzüne kafasına 🥰normal miş bende sormuştum doktorumuza dil gelişimi henüz gelişmediği için beden dilleriyle tepkilerini gösterirler dedi bu durum da çok normal dedi yani o yüzden endişelenmeyin 😊
[silindi] ceylinmomm aynı benim oğlum, sinirlenince eliyle kafasina vuruyor hem de durmadan, biz de kiziyorz ama yapiyor, 8 ayindan boyle, üst dişi şişmiş ama patlamadi, gecende ağzına vurdu🥲vallah bilemiyorum , bide benim ki çok sinirli🥲
gamomuu ceylinmomm 11 aylık kızım yeni başladı bizde de iki eliyle hızlı değil ama vuruyor. Diş olduğunu düşünüyorum.
avsinzelal 11 aylık kızım bizde de durum ayni dişten dolayı oluğunu düşünüyorum doktora gittim normal dedi
ceylinmomm Üst dişlerine bakıyorum daha bir şey görünmüyor huzursuzluğu da yok sinirlendiğinde kafasını arkaya doğru atıyor mama sandalyesinde ya da kucağımızda falan bir de kafasına vuruyor tokat atıyor ses çıkıyor diye gülüyor kızdığımız zaman da yine devam ediyor
seda2852 @ceylinmomm emerken sürekli kafasına vuruyo benim oğlum da yavaşta değil biraz sert vuruyo elini falan tutunca da bu sefer emmeyi bırakıyo