muzicelerim2 1,5-3,5 yaşında çocuklarım kızımın dişini fırçalarım ama ön iki dişinin arası çürümeye başlamış doktora götürdük fırçalasin idare etsin dikkat edin onlar dökülür demiş bana doğal içerikli biseyler önerir misiniz
oylesinebiri__ muzicelerim2 rocs kullandık ama kararma yaptı tavsiye etmiyorum siveno veya The Humble co alicam
birkupalatte muzicelerim2 Öncelikle çürükleri asla hafife almayın. O çürükler sonraki çıkacak dişlere dahi etki ediyor ve küçük çocukların diş tedavi süreci cidden zor. Doğal içerikli macunların gereken temizliği yapmadığını düşünüyorum. Ne kadar dikkat edersem edeyim oğlumun ağzında bir koku oluyordu ta ki macunu değişene kadar. Oral -b kids ya da sensodyne kids kullanmanızı öneririm
anneee5 muzicelerim2 benimde 19 aylık oğlum var bir kaç gün önce post actmistim yeni çıkan azı dişi curemeye başladı napacam bilmiyorum bende fircaliyorum tabiki daha küçük olduğu için tam temizlenme mümkün olmuyor bı de gece emiyor onunda etkisi büyük sizin büyük olan mi küçük olan mi çürüyor
Dedektifgadget anneee5 üst dişleri çürüdü bizimde hep birazda genetik diye düşünüyorum ama. Benim kardeşlerimin süt dişleri hep Çürüktü sonrasındaki dişleri hep sapa sağlam çıktı ve çürümediler 20+ yaşı hepsi diş sorunu yok onların en çok benim var ve anne babamın gece emiyor kızım 2 yaşında
The_paues muzicelerim2 dişlerinde leke veya çürüme başlangıcı yoksa florürsüz doğal macunlar var jack n jill ve roks gibi.ama çürüme veya lekelenme varsa florürlü doğal macun kullanmalısınız.benimde oğlumun lekelenmeleri vardı araştırarak weledanın florürlü macununu aldık 0-6 yaş.ve birkaç günde lekelenmeleri azaldı dişleri temizlendi çocuğumun tavsiye ederim.tabi birde babyton diş fırçası aldım
elif5507 muzicelerim2 florurlu kullanmanız lazım çürük için doğal icerirkliler maalesef yeterli koruma sağlamaz