annebebek3 Mediha123- merhaba biz aldık eminevimden bu ay son taksitimizi ödeyip senetlerimizide aldık hiç bir sıkıntı yaşamadık
annebebek3 Şöyle biz kurasız sisteme girdik ücretin yarısını ödediğin zaman alıcaksın dediler bize yarısını ödediğimiz gibi aracı aldık, aracı aldıktan 6ay sonra taksitlerimiz bitti ve senetleri aldık aracın üzerindeki hipotez kalktı hemen
ahlasim annebebek3 nasıl yani şimdi bi milyonluk araç buldum diyelim 500 bini direkt onlara verdiğimizde aracı hemen alabiliyor muyuz? Yoksa belli peşinat verip kurasıza yazıldığında 6 ay sonra mı teslim alıyoruz?
annebebek3 Kurasız sisteme girdiğinizde taksit yaparak her ay o taksitleri ödeyip yarıya geldiğinizde arabayı alıyosunuz, ama taksitleri fazla ödeyip örneğin 6ay değil iki ayda ödeyip yarıya geldiğinizde yine alıyosunuz
momas Mediha123- annemin kuzeni ev araba ve yazlık aldı şans işte biz girsek bekleriz bçde bunlara anında çıktı hepsi
myarenb Mediha123- ben ekimde aldım. sabit teslimatlı girdim, dedikleri teslim tarihinde de arabayı aldım. 4 saat sonra para satıcıya geçmişti.