gokyuzundekidinazor O kadar güzel cocuk takımları alıyordumkü kıştan başlardım yazlık düzmeye sudan ucuz türkiyede eşi benzeri olmayan takımlar türkiye de olsa 2000 temuda 200 dü çok üzüldüm gerçekten:(
livanurvealpinannesi61 gokyuzundekidinazor ben Instagram dan alıyorum çok güzel takımlar var 300 den başlıyor
dunyambebegim gokyuzundekidinazor biz de pyuncak seti almıştık aşırı güzel mutfak seti burada yoktu çok üzüldük
SooMin gokyuzundekidinazor polyester kumaş değil miydi ürünlerin çoğu? Hiç almadım ama herkes pamuklu zor bulmak diyordu
kpd SooMin görsel olarsk çok güzel şeyler oluyordu ciiden bir sürü oyuncak kıyafet alıyodum. En son oyun çadıırı alıcaktım kapanmış
cokbilmismom gokyuzundekidinazor bir kaç kıyafet aldım güzeldi ama bir sürüde oyuncak almıştım hepsi o kadar kısa sürede bozuldu ki. çorap almıştım pamuklu yazmasına rağmen naylon çoraplar geldi berbatti. Yorumlara ve sipariş sayisinada bakardım verirken öyle dandik saticidanda almazdım ama çoğu ürün kalitesizdi ya özellikle oyuncaklar.
gokyuzundekidinazor cokbilmismom ay ben ne aldıysam çok memnun kaldım 20 kez alışveriş yaptıysam toplamında 2 ürün kötü çıktı şans işi ya okumak lazım açıklamayı
seval868_ gokyuzundekidinazor ay bilmiyorum her yere influncerlar sardı ondan dolayı da fiyatlar artıyor bulamıyorum başka yer 🥲
livanurvealpinannesi61 gokyuzundekidinazor orda kapıda ödeme Yok maalesef ben kart kullanmıyorum kapıda ödemeli alıyorum
Mermaiddd gokyuzundekidinazor evet ya dün bende şok yaşadım daha ayın 1 i olmadan hemen ilişiği kesmiş spor valiz canta aldım Turkiyede olsa 2000 falan alabilirdim 241 tl ye geldi Evet Türküm ülkemi seviyorum kazansın isterim ama yalan değil onlar dinsiz ahlaklı biz dindar ahlaksız satıcılara sahibiz.daha doğrusu güya dindar geçiniyoruz.denokids cocuk magazasindan birkaç defa elbise almistim fiyatlar 1000 küsurlara dayanmış temuda aynıları yarı fiyatından ucuzdu.musteri temsilcileri hemen cozum buluyordu bizimkilere bağlanamıyor bile
kpd Mermaiddd temu benim kaç tane siparişimi direk iade etti geri göndermeme gerek kalmadan . Çok iyiyi ya 🥲 aliexpress nasıl acaba güvenilir mi geliyor mu