fairytale07 Kızlar bu 11. Ayda da mı atak var ya uyku düzenini tam oturttuk derken çocuk bu saat oldu uyumuyor bide bir kaç gündür sürekli çığlık atıyor kafa ağrısı aldı başını gidiyor bende
ekk07 fairytale07 Bizim de sanırım atak zamanımız. Çocuğun bütün huyu değişti en ufak bir şeye çığlık çığlığa ağlıyor bir yeri mi acıdı numara mı yapıyor anlayamıyorum bazen
sonnenblume fairytale07 oğlum 8 ay 2 günlük şuan. Acaba ay olarak ileride mi yoksa bu daha başlangıç mı 😅 elinden bir şey alınca bas bas bağırmalar, uykuya direnmeler, kendini geriye atmalar, çığlık çığlığa ortalığı inletmeler 😮💨
hayrunn fairytale07 Allah’ım her ay mı atak var ya… tam düzeni kurdum diyorum hooopp yeni baştan. Yoruldum artık işe başlayacağım için çok üzülüyordum bugün acaba benim için hayırlıs bu mu diye bile düşündüm. Ki biz şu an daha 8. Aydayız.
begonvil00 11 ay 13 günlüğüz aynı öyleyiz. Birde istediği birşeyi yapmayınca kucağıma alırken kendini ağlayarak geriye atmalar başladı.
fairytale07 begonvil00 Bizde de durum aynı ya her seferinde bu aydan daha zor bir atak olamaz derken bir sonraki atak daha fena oluyor Allah yardımcımız olsun
fairytale07 ekk07 Aynenn tam olarak bizde aynı yemek masasında durup durup çığlık hali yatağına koyuyorum canı yanmış gibi çığlık basıyor
fairytale07 sonnenblume siz şu an 7-8 ay atağındasınız o aylarda da çektik çünkü 🥲 korkutmak istemem 11 aydan söylüyorum buralar daha fena 😅
sonnenblume fairytale07 Bitmiyor bu ataklar😢 o saftirik uslu masum bebeğim gitti yerine tam bir çılgın bebek geldi 😅 her hali çok tatlı ama asla bir saniye durmak istemiyor 😅 bir de emeklese yürüse neler olacak neler. Bekle bizi 11 ay geliyoruz😅😅
fairytale07 yasemin0000 Sabah 9’da kalkıyor, kahvaltı yapıp biraz oyun oynuyoruz sonra 1 buçuk gibi uyuyor 3 buçuk gibi kalkıyor sonra bir daha akşam uyku saatine kadar uyumak istemiyor bir kaç aydır döngümüz bu şekilde. Öncesinde öğle uykusunu 2 kere yapıyorduk
fairytale07 hayrunn aşkım ben de tam oh rahatladım uyku düzeni oturdu uslu oldu derken hop bir atak başa sarıyoruzzz ama yapacak bir şey yok sağlıkla büyüsünler de
UykuPerisi_ fairytale07 bizim de öyle 11 ay 19 günlük. Uyku düzenimiz olmadığı gibi sürekli kafasına vuruyor ve saçlarını çekiyor sizlerde de aynı durum var mı ? @yasemin0000 @begonvil00 @ekk07
yasemin0000 UykuPerisi_ dilimi ısırıyorum gün içinde çok hareketli evet ama uyku düzenimiz var çok şükür
ekk07 UykuPerisi_ Evet bizimki de öyle ama biraz diş ağrısı bastırdığında yapıyor gibi gözlemledim ben
metomom fairytale07 benimki de 11 aylığa birkaç gün kaldı baş başayken çok eziyet ediyor üstümden inmiyor sürekli mızık mızık valla evde durmak istiyorum ama insan olunca yanımızda çocuğa iyi geliyor
fairytale07 metomom bizim de tam tersi yanımızda birileri oldu mu tam yaramaz oluyor uyumuyor durmuyor yerinde
fairytale07 yasemin0000 ay maşallah maşallah de geçen hafta aynı cümleyi kurdum çocuk uyumuyor 2 gündür ya
beginnerrmomm fairytale07 az önce bunu düşünüyordum üç gündür mükemmel uyuyan bebeğim iki gündür uykudan uyanıp bizle oturuyor dermanım kalmadı
fairytale07 beginnerrmomm tam olarak biz aşkımm nazar mı ettim diye düşünürken atak olduğunu öğrendim
yasemin0000 fairytale07 biz sabah 08:30 da uyanıyoruz 11:30 da ilk uyku 40 dk 1 saat civarı uyuyo akşamüstü 16:00 gibi tekrar uyuyo 1.5 saat sonrasında 21:00 uykuya geçiyor gece bi kez uyanıyor