bebemiz 15 aylık kızım koltuk altından ölçtürmüyor alından vs. temassız ya da kullanışlı dediğiniz uzun süre kullanabildiğiniz ve memnun kaldığınız bir marka var mı?
ayseayliz bebemiz Ben braun kulaktan ölçen ateş ölçer aldım çok memnunum. Temassız yanlış ölçebiliyor koltuk altı olanlarıda bekletmek zor oluyor bence en iyisi kulaktan ölçüm olan ateş ölçerler. Şuankini alana kadar 4-5 tane ateş ölçer değiştirdim braun dan çok memnunum
Zumraaa bebemiz kızm iki defa havale geçirdiği için ateş ölçer benim için çook önem arzeden bir konu .Piyasamın en iyilerinden biri braun 6525 kulaktan ateş ölçer hassas ölçüm yapıyor .Kesşnlikle tavsiye ederim
bebemiz ayseayliz peki ona da izin vermeme durumu olabilir mi kısa sürede mi ölçüyor. Ayrıca kulak aparatlarını ne kadar sürede değişiyorsunuz. Her ölçümde değiştiriyor musunuz
delimineya ayseayliz bende yeni aldım aynı markanın ama sanki net çıkarmıyor gibi geldi bilmiyorum daha önce temassızdi o daha iyiydi sanki . Bakalım bende yeni kullanmaya başladım umarım memnun kalırım
bebemiz Sabah erken saatte menenjit aşısı olacağız ve diğer 2 dozda hep 2 gün ateşi çıkmıştı o yüzden sabah alacağız yazarsanız sevinirim
ayseayliz bebemiz her ölçümde değiştirmiyorum ama çok uzun sürede kullanmıyorum. Bazen onada izin vermiyor ama yinede ölçüm yapmak kolay oluyor çabuk ölçüyor saniyeler içinde hemen sonuç alıyorsunuz
arasmom16 Nexus marka dan çok memnunum he kulak hem alın ölçüyor chicco kesinlikle almayın yanlış ölçüyor
ayseayliz delimineya Benim temassız ateş ölçerim vardı hep yanlış ölçüyordu bilmiyorum belki bendeki yanlıştır ama ben kulaktan olandan daha memnun kaldım doğru ölçüyor. Hatta kızım ateşlendiğinde acile gittiğimizde ordaki doktorlarda da görmüştüm aynısını ondan sonra bunu almaya karar vermiştim
Atlasatlas O uzaktan olanlardan 2 tane vardı ve 36 gosterıyodu ama cocuk yanıyodu ateşten, bi götürdük 39,5.. o temassızlar çöp yani
arvenella bebemiz braun IRT 6520 modelini kullanıyoruz çok çok memnunum ben 2700e almıştım zamanında şimdi kaç liradır bilemiyorum ama kulak içi çok güzel bir ateş ölçer