alp55_ Pursaklar devlet hastanesi sünnet için giden oldu mu ne kadar süre içinde cagiriyorlar 2 ay oldu gideli hala bizi cagirmadilar
Acemibabyy alp55_ valla biz orda yaptırdık cpk çok öemnun kaldık doktorumuzda aşırı ilgiliydi 4 aylıktı yaptırdığımda bebeğim suan 6 aylık hiç bir sorun yaşamadık ve çok araştırmıştım ben
seda1525 Bizde orayı istiyoruz nasıl yapmamız lazı m önce gidiceZ onlar mı çağırcaklar. Randevu ile değilmi
alp55_ seda1525 genel cerrahi ye randevu alıp gidiyorsun bakıyor bebeğe sonra sizi sıraya alıyor cagiracaz diyip gönderiyorlar 1 hafta önceden arayacaklarmis
Acemibabyy seda1525 alp55_ muayene ye cuma günü gitmiştik baktı herhangi bir sorun yok dedi haftaya Salı yada cuma hangi gün isterseniz dedi bizde çalıştığımız için cuma olsun dedik cuma sabah 8 de gelin dedi gittik işlemler yapıldı çıktık yukarı kata yapıldı sğnnet
alp55_ Acemibabyy ilk gittiğiniz anda mi buna karar verdi bize öyle bişey demedi baktı ve kağıda yazdı barkod flaan istedi sonra da arayacaklarını söyledi
Acemibabyy alp55_ işlem günü cuma günü istedik cuma günü sbaah su saatte gelin dedi barkodlarınızı alacaksınız sorma su kata geleceksiniz dedi gittik iğne buruldu uyuşmadı beklendi sonra 5/10 dk sürdü hangi doktora gittiniz peki
Acemibabyy alp55_ 4 aylıktı ben yaptırdığımda duydum o doktora ama ben kendisine yaptırmadım açıkçası çok araştırdım orda ğroloji dokotu var Erkan Özdemir ben ona gittim bir hafta sonrasına ayarladı ve yaptı
aybarsbeyinannesi alp55_ merhaba randevu alırken bu doktora mı randevu aldınız üroloji ya da çocuk cerrah diye mi geçiyor yoksa sünneti ayrı muayeneyi ayrı doktor mu yapıyor
seri16033 2 ay önce gittik bizde şubatta çağırırız dedi aramalarını bekliyoruz 2 arkadaşımda o kadında yaptırdı memnunlar baya
Acemibabyy seda1525 biz randevu aldık gittik muayene edilmesi gerekiyor sğnnete uygun mu değil mi bir sorun var mı yok mu diye bakıyor herhangi bir sorun yoksa gününü söylüyor gidip yaptırıyorsunuz