annelikyolculugumm Selam anneler 🪴 iyi pazarlar 🥰 Kızım 4 aylık bize kullandığınız memnun kaldığınız al / memnun kalmadığız alma dediğiniz kanguruları söyleyebilir misiniz 💝
hulya_10 annelikyolculugumm chicco rast fit aldım ama memnun değilim. Bağlantı yerlerinden çıkacakmış gibi geliyor bebeğim 3 aylık o da rahat edemiyor. Ergobaby almayı düşünüyorum bel destekli falan diye ama epey pahalı onda da durmazsa üzülürüm 🥲
catperson annelikyolculugumm yedi yıl önce ilk kızıma solomonbaby almıştım bir buçuk yaşına gelene kadar severek kullandım şimdi ikinci kızımda kullanmaya devam ediyorum. Arada bir de arkadaşıma verdim kullanması için.
sifirekran_bolkitap annelikyolculugumm babyborosh almıştım hatta battaniyesini de aldım çok mennundum🫠
birdemlikcay annelikyolculugumm Momcozy markasınınkini kullanıyordum ben çok severek kullanıyorduk gayet rahat bir kanguruydu.
annelikyolculugumm @cananbulbul @hulya_10 @catperson @sifirekran_bolkitap @birdemlikcay Hepinize çok teşekkür ederim 🪴 bugün e bebekte 2 model denedik biri chicco easy fit ama bel desteği yok sani bebek öne çok eğiliyormuş gibi oldu ama babasının göbeğinden de olabilir ahshdh bir de bel desteği olmaması insanı çok yormaz mı🤔 Bel destekli olanlarda da çocuğun bacağı çok açılıyor acırmış diye babası istemiyor hâlâ karar veremedim çok arada kaldım 🤔