artcmn Kizlar yarın oraya gidilir mi? Kocaeli tarafinda suan hava nasil ormanyaya daha once hic gitmedik.. yarın bizi zorlar mi yan9? Bilenlerden bi yorum alayım ona gore farkli bi yerler bakacagim😇
emelcann artcmn biz bi ay önce gitmiştik ve hafta sonu aşırı kalabalık adım atacak yer yok ve akşam üstüne doğru aşırı soğuk oluyo şuan daha soğuktur belkide
yate artcmn hem hafta sonu hemde tatil.oyuzden kalabalik olabilir.kocaeli genelde sıcak aşırı soğuk Bi yer değil.ama ocak ayi ormanya gezmesi için çok müsait Bi ay değil.yinede soğuk.sirf ormanya icin gelecekseniz daha sıcak havalari tercih etseniz sanki daha iyi olur.oturma yerlerinde piknik falanda yapılıyor.hatta aşağı tarafta golkay piknik alanları var gol kenarı çok güzel.biz ormanyaya gittigimizde genelde ya orda piknik yapariz golkayda…yada masukiyede balik yemeğe gideriz….gerci şuan için ormanyada gezinti yapip masukiyeye yinede gecebilirsiniz cay falan içersiniz yemek yemeseniz bile soba başında çok hoş masukiye tarafları.
artcmn iperir_bul ay bu havalarda da kalabalık mi oliyor hakkaten? Cok şahane görünüyor gormeyi cok isterim ama kalabalık bi sorun teşkil etmez sanki baya buyuk bi alanı kapsıyor gibi gördüm googleda
iperir_bul artcmn nerden geliyorsunuz? Evet büyük yarın burası 15 derece falan güzel hava. Ormanya güzel hobit evleri, çocuklar için mini hayvanat bahçesi, orman yürüyüş parkuru daha nice alan var.
artcmn emelcann :'( bi ay öncesinde daha bi yaz havası vardi bu taraflarda belki simdi oyle kalabalık olmaz bi umut…
artcmn iperir_bul pendikteyiz cok bi mesafe yok bize. Merak ediyorum açıkçası umarım cok kalbalik olmaz :((
iperir_bul artcmn ben hiç hafta sonu gitmediğim için bilemiyorum ama hafta içi bile genelde okul gezileri ile gelen öğrenciler olduğu için az da olsa kalabalık oluyordu. Ara tatil dönemi bilmiyorum ama yarın hava geçen haftaya göre daha ılıman olacağı için kalabalık olma ihtimali yüksek. Ama değer bence güzel yer gerçekten ve ücretsiz her şey:) çocukları mutlu eder
artcmn iperir_bul doğru ya somestr evde okula giden cocuk olmayınca unutmuşum… bakalim nasip tesekkur ederim bilgiler icin🎀
artcmn yate su an yoldayız hava iyiyken degelndirelim dedik. Yemek yerleri ormanyanin icinde var mi? Ya da p onerdigizn balıkçı neresi yakin mi oraya ismi nedir
iperir_bul artcmn yemek yeri vardı içerde ama yemediğim için bilemiyorum. Nasıl beğendiniz mi değdi mi geldiğinize
artcmn iperir_bul değdi ya ama cok fazla yer goremedik kapanış saati 5 mis :(( cok beğendik , cok kalabalikti ama o guzellikte kalabalik bence göz yormuyor. Nasip olursa Nisan mayıs gibi tekrar gideceğiz. Kofte ekmek yedik bu arada siz de tekrar giderseniz ormanya köftecisi guzeldi