mom97X Kızlar eşim işsiz ve 19 aylık bi bebeğimiz var. Evimiz kira ve borçlarımız çok. Çok zor bir döneme girdik.. E devletten sosyal yardım başvurusu yaptım ama çıkmayabilir. Var mı bildiğiniz başka bu tarz başvurabileceğim yardım edebilecek bi’şey ?
birprens_birprenses mom97X ne zaman başvuru yaptınız uzun sürüyor başvurunun yanıtı 1 ayı buluyor bende başvuru yaptım eşim çalışmıyor 2 bebeğimiz var 1 ay sonra aradılar ev ziyaretine geldiler
UrbanMom mom97X bulunduğunuz il ve ilçenin yardımları vardır ona bakin bi de bildiğim e devletten sosyal yardım var. Bizde tek maaşız ev kira diye başvurduk ama eşimin brütü Yüksek diye her yerden ret yedik nete bakan yok.
birprens_birprenses mom97X sosyal yardım kapsamında degilmisiz öyle yazıyordu açıklama kısmında sanırım eşimin üstüne araba var diye öyle sonuçlandı
UrbanMom mom97X sgk kısmına bakıyorlarmış oradaki brüte göre kac kisiyseniz bölüp belirti tutarın altında kalıyorsa ona gore veriyorlarmış sanirim. Arkadaşımın kendi üstlerinde evi var kocasının sigortası yok diye aliyor ama bizde kiraciyiz ona rağmen vermiyorlar. Bi de seneler once başvurduğumda kiramiz 4bindi sistemde degismiyormus belediye oyle dedi ne saçma 4bine kira mı kaldi diyorum anlamıyorlar.