miniktavsanim Merhaba kızlar benim oğlum 2 ay 17 günlük sünnet ettirmek istyrm doktorunada soracam ve galiba ettirecez daha küçük anlamaz diye ve çabuk iğleşir diyolara yapan varmı bilgi verirmişiz?
Ilkgozbebegim06 miniktavsanim 12 aylık oğlum emekliyor sunnet ettirmeye korkuyorum önce yapturmadigim için çok pismanim
canimoglum53 miniktavsanim niye ki kuzum:) doktorlar oneriyor. Onermeyende var ama ben 3 doktora sordum 3ude hemen yaptir dedi
Duyguserda Ilkgozbebegim06 bnm oğlumda emekliyor 11 aylık geçen hafta yaptırdım hiç zorluk çekmedik imkanın varsa hemen yaptır çok hızlı şekilde iyleşiyor
Mutluluk miniktavsanim ilk günü zor oldu canım İlk çişi özellikle 1 haftaya iyileşti ben dikişli yaptırdım 2 hafta sonra bütün dikişleri düşmüştü
Muhammedd23 miniktavsanim bir an önce yaptır ne kadar büyüse onkadar zorlaşıyor. Lazerle kesip dikiş atıyorlar hemen toparlıyor. O klips felan takıyorlar onları tercih edenlerden sıkıntı dinledim. Birde 6 ayı geçince lokal yapmıyorlar. Şuan oğlum 9 aylık onu Sünnet olurken düşünemiyorum iyi ki 2.5 aylıkken yaptirmisim
[silindi] Muhammedd23 aslında lazeri önermiyorlar hucreleri öldürüyormus kısırlığa da yol açabilir diye bende kararsız kaldım kimle konuşsam eski usul diyoalr ama
hiranurhilal Muhammedd23 ıgneyle uyusturuyorlar sanırm ıgne yapılrken agladımı cok yegenım 8aylık oldı kasıkları mosmordu korkdm ben onu gorunce
[silindi] miniktavsanim canım 2 6 yas arası doktorlar yasakladı önermiyolar çocukların pskolojisi bozuldugu için . Yaptırcaksan yürümeden yaptırman daha iyi bende uzattım da uzattım sureyi bu hastalık olayı geldi ulkeye bakalım birkaç aya en geç yaptırmayı düşünüyorum 7 aylıgız bu arada ☺️
Ilkgozbebegim06 [silindi] ya önermiyorlarsa lazeri neden bu kadar yaygın bu yöntem bende kararsız kaldim