esnyks Bebeklerinizi sabah uyandırıyor musunuz kendi uyanmasını mı bekliyorsunuz kaç aylık kaçta uyanıyorlar acaba? Biz 4.5 aylığız genelde 9 gibi uyanık olur
simay12n esnyks uzmanlara göre en geç 8de yataktan çıkmalılarmış. Gerçekten 8de uyandığında kızım uyku düzeni çok iyi olur o gün. Ama artık büyüdükçe ben o kadar yoruluyorum ki kendi 8.30 9.30 arası kalkar o zaman kadar bende uyurum işine geliyor açıkçası 😀
Acu_ esnyks büyük oğlum 5 yaşını bitirecek 6:00 6:30 da uyanır. Küçük oğlumda 7:00 7:30. Geçerse uyandırıyorum
papatyam-34 esnyks Oğlum 3 yaşında kızım 15 aylık hava aydınlandığı gibi uyanırlar 😂 Yazları 7.30 geçmez daha da erken olduğu oluyor kışın ise 08.30-9.30 arası uyanıyorlar kendim hiç uyandırmadım
simay12n esnyks 13 aylık şu anda kızım🙂↔️ 7-8 aylığa kadar çok iyiydik uyku düzeninde ilk dişimiz 8. Ayda çıktı düzen bozuldu.
acaq yagizsmom merhaba benim bebeğimde 8 aylık gün içerisi de kaç kere uyku yapıyor :/ benimkini bi düzene sıkamadım hala 2 saatte bir uyumak istiyor
gamomuu esnyks 11 buçuk aylığız 7 ayından beri sabah 5 de uyanıyoruz geç de yatıraam erken de yatırsam sabah 5 de mutlaka uyanıyoruz. o gün şanslıysam tekrar uykuya döndürüp 6.30 gibi güne başlıyoruz. Bizim gibi olan var mıdır acaba?
yagizsmom gamomuu şu sıralar bizde de öyle 5te uyanıyor uyumuyor biraz oyalıyorum ben sallıyorum babası sallıyor 1 saat sonra felan tekrar anca uyanıyor 6.30-7.30 arasınaa kadar uyuyor sonra ay düzelir sanıyordum bir umut
yagizsmom acaq çok erken kalktıysa 3 kere uyuyor yoksa 2 kere yaptırmaya çalışıyorum 2-3 gün oldu uykuyu 2ye düşüreli ama bizim gündüz uykularımızda çok bozuk kısa uyuyor onu düzeltmeye çalışıyorum ben de o yüzden şu anda bunu deniyorum
deniz42mrs esnyks 6 aylığız gece 21 de başlayıp sabah 8.30 a kadar uyuyoruz Gece 4 gibi acıkıyor hemen emzirip geri uyutuyorum Aydan beri rutin bozulmadı inşallah da bozulmaz 🧿