Deletedmom2987 Sma geri toplatıldı keza Aptamilde öyle bu çocuklar neyle beslenecek nasıl böyle denetimsizlik oluyor aklım almıyor. Bebek için verilen bir gıda sonuçta napıcak millet pirinç ununa geri mi dönecek ?
yigitarife Deletedmom2987 golden goat içerik açısından en temiz mama 5.5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim tavsiye ederim
tyugsug Deletedmom2987 Aptamil de mi ya napıcaz ne vericez biz şimdi küçücük çocuklardan ne istiyorlar ya bıktık artık 😡
canmomy6 Deletedmom2987 aptamil bütün serisi değil galiba ya belli bir parti numarası varmış 350 gramlıkta ben yanlış anlamadıysam ama Şuan bebeğim bi an önce gıdaya geçse diyorum kendimce mamalar ürkütüyor artık
Deletedmom2987 canmomy6 nestle mamalardaki ham maddede çıktığını söylemiş bütün markalar aynı yerden alıyormuş, yani diğerlerinde olmadığı da kesin değil
Deletedmom2987 oylesinebiri__ Nestle mamalardaki hammadede var diye açıklamış bütün mama markalarıda aynı yerden tedarik ediyormuş, yani diğerlerinde olmadığının garantiside yok
memm097 Çorba yapıp içirsek mamalardan daha iyi hiç olmazsa kafada soru işareti kalmaz sanki hepimiz mama ile büyüdük