yorgunargindarginmomy Trendyol üzerinden alışveriş yapaniiz var mi memnun kaldiniz mi? Yoksa kendi sitesi üzerinden mi alışveriş yapılmalı?
yorgunargindarginmomy SooMin yaaa hiç alışveriş yapmadım ordan oğlum 2.5 yaşında kaliteli bir ayakkabisi olsun istiyorum .Peki önerebileceğiniz aşırı pahali olmayan bir marka var mi?
oylesinebiri__ yorgunargindarginmomy evet bebeğim yürümeye başladı çok rahat yürüyor rahat esnek biz beğendik
gizemvatansever Viccoda en son aldığımız botlar su geçirdi, iade almıyorlar :( igor aldık. Şimdilik memnunuz
yate yorgunargindarginmomy yeni yürümeye başlayan bebek için bence vicco gayet yumusak rahat.bende onu almayı düşünüyorum..
yorgunargindarginmomy yate oğlum 2.5 yaşında vicco da şu geçirmez özelliği yokmuş sanırım modellerini de çok beğeniyordum halbuki
yorgunargindarginmomy suheyla92 Su geçirmez özelliği yokmuş her modelde geçerli mi bilmiyorum siz sorun yaşadınız mj bu konuda
mommmmyys yorgunargindarginmomy vicco da değişim bile yapmıyorlar iadeyi geçtim , ve aldığımız ayakkabılar kızımın ayağına vurdu birdahada almadık genelde Puma alıyoruz bir kaç kez de skechers aldık o daha pahalı olduğu için puma da iş görüyor
haniball yorgunargindarginmomy bence en iyisi deneyip almak ayakkabıuı nende vicco aldım öncesinde dedesi ilk adım ayakkabısını civilden almıştı..oğlum inat naptıysam giydiremedim.. deneyip aldık bir ayakkabıda.. mağazadaki abide ilgilendi kendi giydirdi uğraştı en iyi o şekilde verim aldım 😊 benimki gibi inatsa bebeğiniz deneyip alın