adm Ne düşünüyorsunuz? Dinlediniz mi, beğendiniz mi? Devam edelim mi? Linki: https://www.youtube.com/watch?v=L6mHIJDg4e8
GamzeeArmagan adm Güzel olmuş hoş dinlendirici ezgileri var bende genel de böyle şarkılar dinletiyorum. Benimde dinlerken uykum geliyor ☺️ Emeğinize sağlık.
handankoc adm bugun yagmur sesını actım ınanılmaz derece etkı ettı hemen uykusu geldı onunda benımde 😀
umay1520 adm Şey alınmayın gücenmeyin ama bizim bebelere etki etmez 😂 Ayrıca bir edebiyat öğretmeni olarak ninnilerin sözlü biçimde olduğunu belirtmem gerek . Sizinki melodi olmuş biraz
1mom1baby adm canımız admin önceden linklere tıkladığım zaman açılıyordu şimdi açılmıyor benim telefonda mı sorun var acaba uygulamada mı neden olabilir
saziyeenginalya uyumayinca onlar bile etkili olmuyor,bn nst de kayit ettiğim sesi dinlettim ama nafile 😴
EsmaTugra adm white noise devam 👍 emeğinize sağlık ama bebişim hiç hoşlanmadı hatta ilgilenmedi bile 😂 beni uyutur onu asla 😂
Minikpirincim adm bildirime tiklayinca hala acilmiyor bu sorun cozulmedi. Ikincisi korku filmi muzigi gibi olmus ninni... beyaz gurultu cok daha iyi
GmzSnn humaninannesi61 bütün ninniLerden farkLı bi ninni yapıLmak istenmiş sanki birden fazLa ninni aynı anda çaLıyo gibi olmuş bu yüzden de çaki nin müziği gibi biraz ürpertici oLmş benm oğLana dinLetince güLüyo uyumak yerine iyice uyku açıLdı 😂😂😂😂😂😂