gizemzumraa Kızlar 21 aylık bebeğim şu 3.4 gündür sadece akşamları horlamaya başladı. Yüz üstü ve sırt üstü yatınca oluyor yan yatınca bi sıkıntı yok ne yapmam gerekiyor? Geniz etinden korkuyorum
peramomms gizemzumraa yakın zamanda hastalık geçirdi mi doktor bana üst solunum enfeksiyonunda geniz eti büyür sonra küçülür demişti
Busegr gizemzumraa geniz eti şimdi kolay kolay belli olmaz temizlik malzemelerine özen göster deterjan kokusuna falan maruz kalmasın oda sıcaklığıda aşırı olmasın
hamcokelek33 gizemzumraa benim bebeğim de 9 aylık ve horluyor. Öğrendiniz mi sebebini? Bide her uykuda mı horluyor
peramomms gizemzumraa yigenimde vardı doktora götürdük 2.5 yaşında horluyordu doktor enfeksiyondan büyümüştür geçer dedi şuanda düzeldi
gizemzumraa hamcokelek33 yok her uyku da değil sadece geceleri bugün doktora götürdüm sırtını dinledi bi sıkıntı olmadıgını ve mevsim gecislerinde böyle seyler olabileceğini söyledi ama bu 2 gündür horlaması kesildi biraz
hamcokelek33 gizemzumraa bizimki de ara sıra yapıyor. Anlayamadım sebebini. Bu ay kontrolde soracağım. Üst dişler de teyikleyebilir diyor chatgpt. Tam da üst diş çıkarıyor şu an